K.T. Sterling

Creatief, doorzetter, hulpvaardig

Maak kennis met

K.T. Sterling

Young Adult

K.T. Sterling (Kathleen Triest) studeerde criminologische wetenschappen aan de universiteit van Gent, maar schrijven is waar haar grootste passie ligt. Van jongs af houdt ze van het schrijven van verhaaltjes. Bij het zien van een film, veranderde ze het daarna in een verhaal met magie. Lezen, vooral fantasy, was haar andere favoriete tijdverdrijf. 

Op haar negentiende kreeg ze het idee voor een boek te schrijven, iets wat uitgroeide tot een heuse boekenreeks, die nog steeds niet af is. In de loop van de jaren heeft ze aan veel schrijfwedstrijden meegedaan. Dat heeft haar enkele publicaties in verhalenbundels en een prijs opgeleverd. In 2020 is haar boek ‘Meermintranen’ uitgebracht. 

In datzelfde jaar heeft ze ook samen met een medeauteur in selfpublish de verhalenbundel ‘Duistere geheimen’ uitgebracht. Naast schrijven en lezen spendeert ze veel tijd met haar lieve dochtertje Alice en op Instagram. In 2022 debuteert ze bij HamleyBooks met haar eerste sprookjesnovelle.

K.T. achter de schermen

In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met Alice, lezen, films en series kijken. De perfecte plaats om een boek te lezen is gezellig in de zetel met een theetje en een dekentje. Het beste boek aller tijden is Harry Potter.

KT. Sterling Young Adult Hamley Books

Ontdek nog meer Young Adult Auteurs

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!