fbpx
Ga naar de inhoud

Lauren Dedroog

Lauren Dedroog

Een creatieve fantasy auteur met een lichte (en gezonde) obsessie voor vleermuisjes en latte macchiato met karamel 

Maak kennis met

Lauren Dedroog

Young Adult Auteur

Lauren is een Vlaamse verpleegkundige op Intensieve Zorgen. Ze weet dus als geen ander wat het is om onder druk te staan. 

Om om te gaan met stress, vond Lauren haar uitlaatklep in het schrijven. Engelstalig dan nog wel. 

Ze leest heel graag en leest al sinds haar 13de Engelstalige boeken omdat ze als tiener gek was van de boeken van Rick Riordan en die serie was toen enkel in het Engels te verkrijgen.  Met gevolg dat haar Engels zeer goed is, goed genoeg om zelf een Engelstalig boek neer te pennen. 

Haar debuut, A Curse of Crows werd meteen ruim opgepikt en haar eerste druk vliegt momenteel over de toonbanken. 

Het boek van Lauren

A Curse of Crows

A female villain origin story, encompassed by rich new mythology and set in a fantasy world fans of Sarah J. Maas will devour.

ISBN: 9789464663907

Taal: Engels 

Publicatiedatum: oktober 2022

lauren_dedroog_a_curse_of_crows_youngadult_hamleybooks

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Lauren’s boek. Laat zeker ook je review achter of zet A Curse of Crows op je leeslijst! 

Lauren achter de schermen

  • Schrijven is een hobby die ik enorm graag doe, ook het brainstormen naar ideeën. Inspiratie duikt vaak op op de meest onverwachte momenten en plekken, bv. gisterenavond op weg naar huis van het werk. Ik heb ook al eens tijdens het wassen van een patiënt een ‘eureka’ moment gehad. Het schrijven zelf vind ik enorm leuk, maar de kleine gloeilampjes vinden en oprapen om alles bij elkaar te puzzelen vind ik nog het meest plezante, zeker die ‘eureka’ momentjes!
  • A Curse of Crows and Serpents is niet de enige fantasy serie die door mijn hoofd dwarrelt, er zijn nog volop andere ideëen die zelfs al outlines en titels hebben 😉
  • De wereld, mythologie en personages van A Curse of Crows and Serpents zijn zo complex en uitgebreid dat ik er oprecht van sta te kijken dat ik me alles perfect kan herinneren en alles een geordend plekje heeft in mijn hoofd. Maar vraag me niet wat ik gisteren at als avondmaal, dat is te moeilijk hahaha.
  • Ik kan niet overweg met chaotische of ongeordende werkplekken; tijdens het studeren, op het werk, mijn slaapkamer, etc. Maar de mappen op mijn PC met mijn ideeën, outlines, etc. in? Dat is pure, kleurrijke en creatieve chaos.
  • Als iemand mij wil omkopen: latte macchiato met caramel en cinnamon rolls. Dan doe ik alles.
lauren_dedroog_auteur_hamley_books.

Ontdek nog meer Young Adult Auteurs

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!