Pat Craenbroek

Gedreven, perfectionistisch, mens-en-dierlievend

Maak kennis met

Pat Craenbroek

Auteur Spannende Boeken

Pat Craenbroek hoeft geen introductie meer. Deze talentvolle auteur bracht in juni 2018 haar debuut Uitgebroed uit in paperbackvorm. Daarna ging het enkel maar in stijgende lijn.
Ze wist met haar origineel, beklijvend debuut de thrillerwereld te veroveren. Ze ontving enkel positieve recensies en werd maar liefst vijf keer genomineerd voor een prijs (Lang Zullen We Lezen, Thrillers and More, Thrillzone, Vrouwenthrillers en de Indie-Award voor beste debuut).
Onder de auteursnaam Pat Craenbroek schuilt een arts die er een carrière in de gerechtelijke geneeskunde en nadien in het zakenleven opzitten heeft. Opgeleid door Prof. Herman Van de Voorde, een icoon van de forensische geneeskunde, is zij betrokken geweest bij heel wat moord- en daaropvolgende assisenzaken.
Het ‘afstappen’ bij de ‘plaats delict’, de lijkschouwingen, het zoeken naar de waarheid, het opgeroepen worden als expert in assisenzaken: het is een deel van haar dagelijks leven geweest. Haar kennis over leven en dood vertaalde zich in Uitgebroed.

Boeken van Pat om uit te kiezen

Uitgekookt

Een jonge ambitieuze parketmagistrate die zich vastbijt in een dossier tegen een arts. Een paar bizarre sterfgevallen en een jonge man die verlamd in het ziekenhuis terechtkornt. Zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben.
Uitgekookt - Pat Craenbroek

Uitgebroed (E-boek)

Verteerd door pijn en verdriet besluit Lilith van Winckel om zichzelf voor een aankomende trein te gooien. Al snel blijkt dat er meer aan de hand is en dat de vrouw de maanden voor haar dood een plan met verstrekkende gevolgen heeft uitgebroed.

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Pats boeken. Wil je er ook graag een indienen? Dat kan via deze link. Wie weet verschijnt je recensie dan wel binnenkort op onze website!

Pat achter de schermen

Zelf in boeken neuzen natuurlijk! Ideetjes neerkrabbelen voor een nieuw verhaal. Snoeien en onkruid wieden (om een of andere reden geeft dat rust). Reizen: de Canarische eilanden waar ik als kind mijn hart verloor, toen ze nog ongerept waren en toeristen een zeldzaamheid. Een trip naar de Belgische kust of Ardennen, daar zeg ik ook nooit nee tegen. En sporten, op de koersfiets kilometers malen… Beste boeken: Geen thrillers! De Vliegeraar (Khaled Hosseini), De stad der Blinden (Jose Saramago)

fiets na 100 km - Patricia De cock

Ontdek nog meer Spannende Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels en/of andere auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!