fbpx
Ga naar de inhoud

Thrillers van Belinda Aebi in de kijker

Verboden Toegang

Urbain Decorte wordt dood teruggevonden in het tuinhuis van zijn volkstuintje. Het team van hoofdrechercheur Stef Michiels opent een onderzoek. Het is niet de eerste keer dat er feiten worden gepleegd in deze buurt, maar de daders zijn tot op heden niet gevat. Is er een verband met het vandalisme uit het verleden of had iemand het op Urbain gemunt? Op het eerste zicht lijkt het slachtoffer een teruggetrokken burger te zijn zonder vijanden, maar wanneer het politieteam wat dieper gaat graven, blijkt Urbain een twijfelachtig verleden te hebben.

Een aanrader voor de fans van detectives en politiethrillers

10 % korting en gratis verzending

Koop nu 'Verboden Toegang' en de andere thrillers van Belinda met 10% korting en gratis verzending.

Gebruik Code 'verboden'
Hebban
HebbanGuy Doms
Lees verder
In deze constant veranderende en onrustwekkende wereld waarin we momenteel leven, is het een hele verademing om dergelijk professioneel uitgewerkt misdaadverhaal vol spanning te verslinden.
Hebban
HebbanJan Stevens, redacteur boekensite.gent
Lees verder
Aebi brengt dit in een prachtige multiculturele setting waar geen vooroordeel uit de weg wordt gegaan, het stemt ons tot nadenken. De gehele, doorknede en zorgvuldig opgebouwde structuur waarbij ik angstvallig weinig over wil loslaten leidt uiteindelijk tot de oplossing. Een akelig actuele oplossing. Dit verhaal is meer dan een thriller, dit is voor een groot deel ons leven met een spanningsdraad doorheen geweven.
Hebban
HebbanBooksanddreamz
Lees verder
‘Verboden toegang’ is een boek dat ik niet opzij wou leggen. Het boeide me erg dankzij de vele dialogen en de vlotte vooruitgang. Behalve de proloog is het niet superspannend, maar zeker een aanrader voor de fans van detectives en politiethrillers.

Andere verschenen thrillers van Belinda

Onze reeds verschenen thrillers

Snuister gerust nog even rond bij de thrillers die reeds verschenen zijn de afgelopen jaren.
Klik op de afbeelding voor meer info