Geestenvanger -Latoya Morris - Hamleybooks

Geestenvanger - Latoya Morris

De onzekere Olivia gaat voor de zomervakantie naar een kamp waar ze over dierenverzorging leert. Ze krijgt het al snel aan de stok met de gemene Claire en haar vriendinnen. Het liefst van al zou ze meteen weer naar huis keren, maar gelukkig zijn er ook aardige meisjes en jongens in het kamp.

Het kamp blijkt veel leuke en leerzame dingen voor Olivia in petto te hebben, maar ze komt er achter dat er ook een griezelig mysterie om de plek heen hangt. Verhalen over Indianengeesten en reusachtige wilde dieren doen al snel de ronde, maar weinig kinderen in het kamp geloven er echt in. Totdat een van hen niet meer terugkeert van een groepswandeling in het bos.

Vanaf 12 jaar

ISBN:9789463967952 – NUR 284 – YFC
Aantal pagina’s: 240
Publicatiedatum: mei 2021

Recensies

Pages by Nicole

aug 11, 2021

‘Geestenvanger’ is geschreven voor de jeugd. Het is passend en in korte hoofdstukken geschreven met gevoel voor mysterie en originaliteit. Jeugdige lezers zullen Morris’ haar stijl zeker kunnen waarderen, onder andere door de herkenbaarheid in haar schrijven.
Mooi detail is dat de tekeningen in ‘Geestenvanger’ door Morris zelf zijn gemaakt. Deze zijn van zeer toegevoegde waarde en zetten de creatieve betrokkenheid van Morris bij het verhaal in de spotlights.

4,5 Ster

Meer boeken van Latoya?

Daigho

Een jongen die het kind is van een gewone vrouw en een tovenaar, verandert in een wezen met vleugels.
Daigho - Latoya Morris

Wie is Latoya?

Latoya werkt als vertaler Engels en Duits bij een vertaalbureau, maar heeft daarnaast ook veel tijd voor haar hobby’s, waarvan schrijven de grootste is.

Ontdek nog meer Jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!