fbpx
Ga naar de inhoud
Monica Haak-De pijn die we verbergen-Young Adult-Cyberpesten-Hamley Books

De pijn die wij verbergen - Monica Haak

Een noodzakelijke YA over cyberpesten. Wat betekent cyberpesten voor het slachtoffer? Dit boek neemt je mee in de bikkelharde realiteit van sommige jongeren.

“Voor verdriet heeft niemand tijd is een veelbelovend debuut dat een onuitwisbare indruk op je achterlaat” – Jenniferleest

Als Fleur op haar Instagram-story een vervelende reactie krijgt van een anoniem account, neemt ze het eerst niet zo serieus. Maar als er steeds gemenere berichten volgen, wordt Fleur beetje bij beetje overgenomen door haar angsten. Hoe kunnen berichten zoveel pijn doen? Wie zit er achter dit account? Fleur heeft hulp nodig om de ballen in haar leven hoog te houden, maar als je niet meer weet op wie je kunt vertrouwen…

Monika Haak wist al heel wat lezers te ontroeren met haar debuut “Voor verdriet heeft niemand tijd”.

Koop hier dit prachtige boek. 

Lees hier de lovende recensies over Monica Haak. 

ISBN:9789464510164 – NUR 285
Aantal pagina’s: 330
Publicatiedatum: april 2022

Meer boeken van Monica?

Voor verdriet heeft niemand tijd

Liv en Emerald zijn twee tieners die elk een groot verlies hebben geleden. De twee groeien snel naar elkaar toe, wat hen ook hoop op een betere toekomst geeft, maar door de geheimen die ze allebei met zich meedragen, komt die vriendschap aan een zijden draadje te hangen. Een aangrijpend verhaal over vriendschap, verlies en doorzetten wanneer dat onmogelijk lijkt. 

Recensies

Booktrailer Voor verdriet heeft niemand tijd

Wie is Monica?

De vierentwintigjarige Monica Haak woont in Nederland, maar evengoed in de ontelbare werelden die zich in haar hoofd afspelen. Al van jongs af aan schrijft ze verhalen en ademt ze inspiratie in voor opkomende verhalen.

Monica Haak - Hamley books

Blogtour deelname

Dit boek wordt door verschillende boekbloggers gerecenseerd. Hier vind je het binnenkort overzicht van alle deelnemers.

Ontdek nog meer Young Adult Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!