Fatale Keuzes Nina Verheij

Fatale keuzes - Nina Verheij

Wanneer haar huisgenote Lisa na ruim twintig jaar het contact met haar criminele vader wil herstellen, heeft politie-stagiaire Emily genoeg redenen om zich terughoudend op te stellen. Toch lukt het haar niet haar nieuwsgierigheid te bedwingen. Lisa’s vader blijkt immers een gewelddadig man te zijn met een besproken verleden.

Na een dramatische gebeurtenis wordt Emily geplaagd door schuldgevoelens. Terwijl haar collega’s uitzoeken wat er exact is gebeurd, verzet Emily haar zinnen door in een oud dossier te duiken over een vrouw die schijnbaar zelfmoord pleegde. 

Hoe dieper Emily echter graaft, hoe meer geheimen ze ontrafelt die verband houden met haar eigen leven. Ze realiseert zich dat ook haar keuzes zware consequenties hebben.

Kun je nog terug nadat je iemands ware aard leert kennen?

ISBN:9789463886.48 – NUR 300/330
Aantal pagina’s
: 480
Publicatiedatum
: oktober 2019

Recensies

Lieve Van Rooy

Goodreads
jul 22, 2020

Nina Verheij – Fatale Keuzes

Ik vind het een veelbelovend debuut.De personages zijn goed uitgewerkt en worden mooi met elkaar verstrengeld in één verhaallijn.
In het begin miste ik soms wat actie, maar vanaf de moment dat ik de achtergrond kende werd ik helemaal meegezogen in het spannende verhaal!Knap werk!

Dennis Van Elten

Goodreads
jul 22, 2020

Nina Verheij – Fatale Keuzes

De eerste pageturner van Nina Verheij. Een verhaal dat even op gang moet komen maar je daarna in het verhaal gezogen wordt.

Door ieder hoofdstuk van perspectief te veranderen bouwt zij de spanning behoorlijk op. Het is een verhaal dat onder je huid gaat zitten en ook tot het einde op de verkeerde been zet. Een geniaal debuut van een geniaal auteur. Fatale Keuzes is zeker een boek dat in mijn top 5 terecht komt dit jaar.

Vera71

Hebban
jul 22, 2020

Nina Verheij – Fatale Keuzes

Thriller en liefdesverhaal mooi verwerkt in het heden en het verleden.

Emily is een jonge studente criminologie die stage mag doen bij de politie. Zij mag er het bureau delen met de rechercheur die ooit samen met haar vader werkte maar die overleed toen Emily pas 5 jaar was. Emily woont samen op kot met Lisa en Jurre. Jurre is single en Lisa heeft een relatie met de muzikale Lucas die stiekem een oogje heeft op Emily. Emily heeft echter ook een vriend.
Het is een mooi liefdesverhaal met een top thriller in verwerkt. Dit alles wordt explosief afgesloten met een heel onverwacht einde.
Het boek speelt zich enerzijds af in het verleden en dan weer in het heden.

Alexandra peeters

alexandrapeeters.ap@icloud.com
sep 3, 2020

Knap debuut

Nina Verheij haar schrijfstijl is erg toegankelijk en erg vlot waardoor het een makkelijke lees is. Ook denk ik dat deze manier van schrijven een erg breed publiek zal trekken. Haar verhaal is tot in de puntjes uitgewerkt en heeft alles wat een thriller nodig heeft.

Fatale keuzes is voor een debuut erg sterk. Het zit goed in elkaar, het leest vlot, kortom het boek heeft alle elementen die nodig zijn om een succes te worden. Het maakt me enkel maar nieuwsgierig en excited om meer van deze auteur te lezen.

Volledige recensie www.alexs-books-and-socks.com

Booktrailer

Meer boeken van Nina?

Geheugenspel

De verkeerde dader heeft vastgezeten voor de dood van je vader. Sinds Emily deze woorden te horen kreeg, wordt de jonge rechercheur achtervolgd door vragen. Waarom heeft de man die gevangenzat bekend en wie was daadwerkelijk de schutter?

Wie is Nina?

Nina Verheij (1984) is een Nederlandse auteur met een zwak voor poffertjes en haar kat Emmy. Ze is nog net geboren in Amsterdam, maar verhuisde als 6 weken oud hummeltje met wieg en al naar Hillegom in de bollenstreek.

Haar eerste iets serieuzere schrijfinspanning als kind was een verhaal over katjes die uit een cake geboren werden. Dat creatieve meesterwerk heeft nog een aantal jaren in de bibliotheek van haar basisschool gelegen, nadat ze het hen cadeau had gedaan toen ze klaar was met groep 8.

S60365-(60-van-176)-met-kaft-vierkant_1000x1000 - Nina Verheij

Blogtour deelname

Dit boek werd door verschillende boekbloggers gerecenseerd. Hier vind je het overzicht van alle deelnemers.

fatalekeuzes - ninaverheij

Ontdek nog meer Spannende Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels en/of andere auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!