Spannende boeken

Spannende Boeken

Hamley Books specialiseert zich in kwalitatieve spannende boeken in verschillende genres. Zo bieden wij detectivethrillers, psychologische thrillers en misdaadromans aan. Een whodunnit of whydunnit?  Bij ons vind je ze!

Reeksen

Fatale Keuzes

Wanneer haar huisgenote Lisa na ruim twintig jaar het contact met haar criminele vader wil herstellen, heeft politie-stagiaire Emily genoeg redenen om zich terughoudend op te stellen. Toch lukt het haar niet haar nieuwsgierigheid te bedwingen.

Geheugenspel

De verkeerde dader heeft vastgezeten voor de dood van je vader. Sinds Emily deze woorden te horen kreeg, wordt de jonge rechercheur achtervolgd door vragen. Waarom heeft de man die gevangenzat bekend en wie was daadwerkelijk de schutter?


De Zaak Tom

Een jongen met Down syndroom wordt voor dood achtergelaten in de manège waar hij werkt. De eigenzinnige Genkse rechercheurs Coppens & Vercauteren worden op de zaak gezet.De Zaak Margot

Het tweede boek in de reeks rond Coppens & Vercauteren.


HAMLEY BOOKS

2021

De Vijfde Kamer

Vier koppels genieten van hun jaarlijkse studiereünie in een vakantiewoning. Tot een van hen dood wordt aangetroffen in zijn kamer. Claire en haar tweelingzus Margo zijn ervan overtuigd dat er kwaad opzet in het spel zit. Maar tegelijkertijd verdenken ze ook elkaar.

Roadtrip naar nergens

Michelle is ervan overtuigd alles kwijt te zijn. Ze stapt in haar oude Volkswagen en vertrekt voor de gevaarlijkste rit van haar leven. Een psychologische thriller

2020

Mijn Waarheid

Twee vrienden. Een bruid die sterft. Eén onbetrouwbare verteller. Wie geloof jij? De lezer kiest zelf welke versie hij of zij het eerst leest.

Uitgekookt

Een jonge ambitieuze parketmagistrate die zich vastbijt in een dossier tegen een arts. Een paar bizarre sterfgevallen en een jonge man die verlamd in het ziekenhuis terechtkornt. Zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben.

Solovlucht

Savarana Termeer heeft een zwaar adoptieverleden achter de rug, wat haar erg kwetsbaar maakt. Wanneer ze na mishandeling door haar vriend voor dood wordt achtergelaten, spoken de fatale keuzes die haar op dit punt brachten door haar hoofd.

Alleen

Een zwangere vrouw wordt ontvoerd en gevangen gehouden in een kelder. De klok tikt.
Zullen ze haar nog op tijd vinden?


Het Dorp

Een jonge journaliste belandt in Koolbeke, een mysterieus dorp waar de tijd bleef stilstaan en de inwoners niets van de buitenwereld willen afweten. En dan ontdekt ze dat zij ook aan een mysterieuze ziekte leiden.

2019

Kwijt

Jim Vermeersch leidt het perfecte leventje. Tot hij ontwaakt in zijn ouderlijk huis en alle herinneringen van de afgelopen twee jaar kwijt is. Alles wat hij ooit gekend heeft is weg, inclusief zijn vrouw, zoon en zaak.

Winnaar Thrillers and More, Beste Spannende Boeken 2019

Genomineerd voor de Hebban Longlist 2019 Beste Spannende Boeken 2019

Azerty

Martijn wordt als kind ontvoerd en draagt dit zijn leven lang mee. Tot hij samen met zijn van hem vervreemde broer een kasteeltje erft, en er besluit zijn intrek te nemen.Stof

Als je hele wereld opgaat in stof, wil jij dan nog achterblijven? Simon James is een gelukkig man. Tot een giftige stofwolk de wereld verwoest en hij alles verliest.

Semi-Finalist Coverfly Screenplay Novel & Short Story Competition 2019

Uitgebroed

Verteerd door pijn en verdriet besluit Lilith van Winckel om zichzelf voor een aankomende trein te gooien. Al snel blijkt dat er meer aan de hand is en dat de vrouw de maanden voor haar dood een plan met verstrekkende gevolgen heeft uitgebroed.

Engelstalige Spannende Boeken

Dust

Simon James is a happy man. Until a poisoness dust cloud destroys the world and he loses everything.

Semi-Finalist Coverfly Screenplay Novel & Short Story Competition 2019

The Void

coming soon