fbpx
Ga naar de inhoud

Spannende boeken

Spannende boeken

Vind hier de beste spannende boeken van 2023. Als je durft. 😉

Hamley Books specialiseert zich in kwalitatieve spannende boeken in verschillende genres. Zo bieden wij detectivethrillers, psychologische thrillers en misdaadromans aan. Een whodunnit of whydunnit?  Bij ons vind je ze!

Je koopt ze hier

Spannende boeken 2023

Kluizenaar

Hoe sterk is het geweten? Twee mensen in een verder verlaten dorp. Hij kiest voor de eenzaamheid zodat hij zijn obscure liefhebberij ongestoord kan uitoefenen. Zij hoort stemmen die haar ophitsen. Een ijzersterke thriller die je nog lang zal bijblijven.
Kluizenaar thriller terrence lauerhohn hamley books

De Plicht

Een boeiende psychologische thriller van eigen bodem. Het geluk lacht Jef Dekker, een advocaat bij een klein kantoor, toe. Zijn vrouw Eva is zwanger van hun eerste kind en ze verhuizen naar hun droomhuis. Als Jef de strafzaak onderhanden krijgt van de nietsontziende crimineel Herman H. krijgt zijn leven een heel andere wending. De verkeerde keuzes van Jef resulteren in een dodelijk kat-en-muisspel dat het leven van zijn vrouw en pasgeboren dochter op het spel zet.
De plicht Karin Thomas hamleybooks thriller

Verboden Toegang

Na het lezen van dit boek, kijk je nooit meer met dezelfde ogen naar een tuinhuisje - Urbain Decorte wordt na een brand dood aangetroffen in het tuinhuis van zijn volkstuintje. Het brandonderzoek wijst uit dat er kwaad opzet in het spel is. Hoofdrechercheur Stef Michiels zoekt met zijn team naar sporen om de brandstichters te vinden en wil meer te weten komen over het slachtoffer. Naarmate de speurders meer in zijn verleden graven, stuiten ze op extreme gebeurtenissen die erop wijzen dat hij niet de onschuldige man was die hij deed uitschijnen.
Verboden toegang belinda aebi-hamleybooks thriller

Spannende boeken 2022

Oktober Koning

Tien miljoen euro Tien opdrachten Vier spelers Eén winnaar; Wie wordt De Oktober Koning? Een gevaarlijke thriller die leest als een trein. Voor de fans van Squid game.
Oktober Koning - Pamela Sharon - Thriller - HamleyBooks

Blanco

Een psychologische thriller op zijn best! Wanneer Amanda uit een coma ontwaakt heeft ze geen flauw idee wat haar is overkomen. Ze is het grootste deel van haar geheugen kwijt en weet niet wat er zich de laatste vijfentwintig jaren van haar leven heeft afgespeeld. Ze slaagt er stilaan in haar verleden te reconstrueren. Tijdens dat proces ontvangt ze vreemde boodschappen. Maar wat betekenen ze?
Blanco-Darline Degheldere-Psychologische Thriller-Hamley Books

Verknipt

Thrillerauteur Sandra J. Paul brengt weer een bloedstollend verhaal. Op zoek naar een goed spannend boek? Verknipt zet je op het puntje van je stoel.
Verknipt - SandraJPaul - psychologische thriller - HamleyBooks

De Koffer

We zijn heel trots om het Hamley debuut van de Belgische acteur Steve Beirnaert aan jullie voor te stellen. Op een vroege zaterdagochtend sluipt August Desmedt zijn huis uit, een koffer stevig in de hand geklemd. August vlucht weg van een grijs, uitzichtloos leven en vooral van een verstikkend huwelijk. Maar de vlucht van August heeft fatale gevolgen.
De Koffer - Steve Beirnaert - Thriller - Hamley Books

Beste thrillers 2021

De Vijfde Kamer

Vier koppels genieten van hun jaarlijkse studiereünie in een vakantiewoning. Tot een van hen dood wordt aangetroffen in zijn kamer. Claire en haar tweelingzus Margo zijn ervan overtuigd dat er kwaad opzet in het spel zit. Maar tegelijkertijd verdenken ze ook elkaar.

Roadtrip naar nergens

Michelle is ervan overtuigd alles kwijt te zijn. Ze stapt in haar oude Volkswagen en vertrekt voor de gevaarlijkste rit van haar leven. Een psychologische thriller

Beste spannende boeken 2020

Mijn Waarheid

Twee vrienden. Een bruid die sterft. Eén onbetrouwbare verteller. Wie geloof jij? De lezer kiest zelf welke versie hij of zij het eerst leest.

Alleen

Een zwangere vrouw wordt ontvoerd en gevangen gehouden in een kelder. De klok tikt.
Zullen ze haar nog op tijd vinden?


Het Dorp

Een jonge journaliste belandt in Koolbeke, een mysterieus dorp waar de tijd bleef stilstaan en de inwoners niets van de buitenwereld willen afweten. En dan ontdekt ze dat zij ook aan een mysterieuze ziekte leiden.

Thrillers 2019

Kwijt

Jim Vermeersch leidt het perfecte leventje. Tot hij ontwaakt in zijn ouderlijk huis en alle herinneringen van de afgelopen twee jaar kwijt is. Alles wat hij ooit gekend heeft is weg, inclusief zijn vrouw, zoon en zaak.

Winnaar Thrillers and More, Beste Spannende Boeken 2019

Genomineerd voor de Hebban Longlist 2019 Beste Spannende Boeken 2019

Azerty

Martijn wordt als kind ontvoerd en draagt dit zijn leven lang mee. Tot hij samen met zijn van hem vervreemde broer een kasteeltje erft, en er besluit zijn intrek te nemen.Stof

Als je hele wereld opgaat in stof, wil jij dan nog achterblijven? Simon James is een gelukkig man. Tot een giftige stofwolk de wereld verwoest en hij alles verliest.

Semi-Finalist Coverfly Screenplay Novel & Short Story Competition 2019
Dead Girls Don

WAIT

Signed copy available

Exclusively signed by the author on both sides of the book, with your name. Including custom bookmark.

16108