fbpx
Ga naar de inhoud
De Nepvampier - Sophia Drenth - Hamleybooks

De Nepvampier - Sophia Drenth

Boze darmen, jeuk aan zijn kladden en een reusachtige pukkel op zijn neus. Vladimir von Rotenbeck is geen gewone vampier. Bloed maakt hem ziek tot op het bot, een kwaal die hem de schande van de familie heeft gemaakt.

Vladimir zweert dat hij op de Nacht der Doden weer bloed zal kunnen drinken. Tijdens zijn speurtocht naar een geneesmiddel maakt hij kennis met het waarzegmeisje Naswikka. Zij vertelt hem dat er een groter gevaar op de loer ligt dan boze darmen.

Op de Nacht der Doden zal een vampierjager Knekelstein onveilig maken. Zijn doel: alle vampiers uitroeien. Durft Vladimir een held te worden en zijn moeder en zussen te redden, ook al vinden zij hem een waardeloze nepvampier?

Vanaf 10 jaar

ISBN: 9789463967976 – NUR283 – YFC
Aantal pagina’s: 240
Publicatiedatum: mei 2021

Wie is Sophia?

Sophia Drenth (1971) is een rasechte Amsterdammer. Zij is ook de auteur en bezieler achter Bloedwetten, een fantasiereeks voor volwassenen.

De Nepvampier is zowel haar debuut als jeugdboekenschrijver, als haar debuut bij Hamley Books. Het is het eerste deel in de reeks De Bloedstollende Avonturen van Vladimir von Rotenbeck.

floppie - Sophia Drenth

Ontdek nog meer Jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!