Wolvenhart - Ina de man - Hamleybooks -jeugdboek

Wolvenhart - Ina De Man

Als Kaat haar nichtje Eva van de trein gaat halen, start voor de meisjes een week vol avontuur, geheimzinnige symbolen en gevaar. De inbraak in een oude kapel op de begraafplaats lijkt eerst het werk van vandalen, maar als ze een vreemd teken vinden blijkt er meer aan de hand.

Hun zoektocht naar antwoorden dompelt hen onder in de geschiedenis van Mechelen, van Margaretha van Oostenrijk en van Wolvenhart. Wie was hij en waar is de schat, die met hem begraven was, naartoe? Hun zoektocht is niet zonder gevaar, maar de nichtjes zetten alles op alles om hun opdracht tot een goed einde te brengen.

ISBN:9789464208016 – NUR: 283
Aantal pagina’s: 240
Publicatiedatum: oktober 2020

Recensies

Soraya (sorayasbookshelf)

okt 15, 2021

Wolvenhart is het tweede deel in de jeugdserie over Kaat en Eva maar is op zichzelf te lezen. En waar Ina de Man de lezer in deel 1, Ravenburcht, al snel te weten kan hoe goed deze auteur schrijft laat ze in Wolvenhart zien waarom ze een blijvertje is! Het verhaal zit vol spanning en puzzels waardoor je als lezer de neiging krijgt om direct zelf op onderzoek uit te gaan naar wat er allemaal gebeurt in de Mechelse kapel.

Wie is Ina?

Ina De ManĀ schrijft al heel haar volwassen leven. Ze schreef toneelstukken, jeugdverhalen, cursiefjes en blogteksten. Daarnaast schreef ze ook in het Engels en Duits zakelijke teksten en papers.

IMG_2792 - Sterin Cools

Ontdek nog meer Jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titelsĀ  in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!