Romans en Feelgood

Romans & Feelgood

Hamley Books biedt de volgende (spannende) romans en feelgood aan.

2021

Marlies

Tess is een energieke jonge vrouw die als een echte wervelwind door haar eigen leven raast. Na haar mislukte droom als steractrice komt ze als journaliste terecht op de redactie van het vrouwenblad Marlies.
Voor de liefhebbers van feelgood als de dagboeken van Sara Dit boek is deel 1 van een fijne reeks !

2020

Blauw

Een jonge vrouw draagt al een hele tijd een geheim met zich mee. Tot haar verleden haar inhaalt en ze met zichzelf geconfronteerd wordt.Winteruren

Een ontroerende roman met een vleugje humor over ontluikende liefde, onderdrukte verlangens en het verglijden van de jaren. Richard, een man die zijn vader in de Eerste Wereldoorlog verloor, ontvangt een postkaart van zijn jeugdliefde Josephine.

2019

De Perfecte Moeder

Nelleke en Helena zijn vrouwen die elk op hun eigen manier trachten te ontsnappen aan hun verstikkende verleden. Nelleke wil vluchten uit het armoedige bestaan dat ze van haar ouders erfde en zal daarvoor tot het uiterste gaan. Helena groeit op in een, voor de buitenwereld, perfect gezin. Maar is dat wel zo? Wat er achter gesloten deuren gebeurt, blijft lang verborgen.

Het Leven Dat Ik Kende

Nadat Roelf alles waar hij van hield is verloren, lijkt het leven hem weer toe te lachen wanneer hij het geluk opnieuw vindt met Sophie. Tot die nacht waarop hun huis, met daarin alle onvervangbare herinneringen, tot de grond toe afbrandt. Als de politie hem enkele maanden later arresteert voor deze brand is het drama compleet.