fbpx
Ga naar de inhoud

Romans en Feelgood

Romans & Feelgood

Klaar om weg te zwijmelen bij de meest romantische boeken ooit? Wij hebben een mooi aanbod van Nederlandse feelgood boeken. Maak je klaar om verliefd te worden. 

2023

2022

Kersenrood & Kriekenzot

Een zalige feelgood over Charlie wiens leven totaal verandert na een brief. Charlie is vijfendertig en single. Ze baat een hippe ontbijt- en lunchbar uit op de Antwerpse Sint-Andriesplaats en heeft een leuk leven, al voelt ze zich soms een beetje eenzaam. Met de hulp van haar vriendinnen gaat ze op zoek naar een date, maar dan ontvangt ze een brief die haar leven op zijn kop zet.
Kersenrood & Kriekenzot - J.B. Ocean - Feelgood - HamleyBooks

Zomer in de B&B

‘Zomer in de B&B’ is deel 2 in de B&B-reeks van Kaat de Kock, waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.
Zomer in de B&B- Kaat De Kock - Feelgood - Hamley Books

Bruiloft in de B&B

Na de positief onthaalde “Winter in de B&B” en “Zomer in de B&B” is het nu tijd voor deel 3 in de reeks. Romantiek op en top in “Bruiloft in de B&B”. Het derde deel in de populaire B&B-reeks waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.
kaat_de_kock_bruiloft_in_de_b&b_feelgood_hamleybooks

2021

Marlies

Tess is een energieke jonge vrouw die als een echte wervelwind door haar eigen leven raast. Na haar mislukte droom als steractrice komt ze als journaliste terecht op de redactie van het vrouwenblad Marlies.
Voor de liefhebbers van feelgood als de dagboeken van Sara Dit boek is deel 1 van een fijne reeks !

2020

Blauw

Een jonge vrouw draagt al een hele tijd een geheim met zich mee. Tot haar verleden haar inhaalt en ze met zichzelf geconfronteerd wordt.2019

De Perfecte Moeder

Nelleke en Helena zijn vrouwen die elk op hun eigen manier trachten te ontsnappen aan hun verstikkende verleden. Nelleke wil vluchten uit het armoedige bestaan dat ze van haar ouders erfde en zal daarvoor tot het uiterste gaan. Helena groeit op in een, voor de buitenwereld, perfect gezin. Maar is dat wel zo? Wat er achter gesloten deuren gebeurt, blijft lang verborgen.

Het Leven Dat Ik Kende

Nadat Roelf alles waar hij van hield is verloren, lijkt het leven hem weer toe te lachen wanneer hij het geluk opnieuw vindt met Sophie. Tot die nacht waarop hun huis, met daarin alle onvervangbare herinneringen, tot de grond toe afbrandt. Als de politie hem enkele maanden later arresteert voor deze brand is het drama compleet.

Bestemming onbekend

Een zalige, grappige feelgood! Sam leidt een rustig leven. Op een dag besluit Nina echter dat het hoog tijd is dat ze uit haar schulp kruipt en haalt ze Sam over om zich in te schrijven voor de Dis-connected cruise. Tijdens deze cruise word je gematcht aan een wildvreemde en heb je geen contact met de buitenwereld. Als zoon van een beroemde acteur en actrice in De Verenigde Staten, is Flynn het gewoon om in de belangstelling te staan. Na het zoveelste schandaal stelt zijn moeder voor om even van de radar te verdwijnen tijdens de Dis-connected cruise. Wanneer Flynn en Sam door een misverstand verplicht worden om een hut te delen, ontrolt er zich een reeks onverwachte gebeurtenissen.
Bestemming Onbekend Ellen Ooms Feelgood Hamley Books