fbpx
Ga naar de inhoud

Romans en Feelgood

Romans & Feelgood

Klaar om weg te zwijmelen bij de meest romantische boeken ooit? Wij hebben een mooi aanbod van Nederlandse feelgood boeken. Maak je klaar om verliefd te worden. 

Kersenrood & Kriekenzot

Een zalige feelgood over Charlie wiens leven totaal verandert na een brief. Charlie is vijfendertig en single. Ze baat een hippe ontbijt- en lunchbar uit op de Antwerpse Sint-Andriesplaats en heeft een leuk leven, al voelt ze zich soms een beetje eenzaam. Met de hulp van haar vriendinnen gaat ze op zoek naar een date, maar dan ontvangt ze een brief die haar leven op zijn kop zet.
Kersenrood & Kriekenzot - J.B. Ocean - Feelgood - HamleyBooks

Zomer in de B&B

‘Zomer in de B&B’ is deel 2 in de B&B-reeks van Kaat de Kock, waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.
Zomer in de B&B- Kaat De Kock - Feelgood - Hamley Books

Bruiloft in de B&B

Na de positief onthaalde “Winter in de B&B” en “Zomer in de B&B” is het nu tijd voor deel 3 in de reeks. Romantiek op en top in “Bruiloft in de B&B”. Het derde deel in de populaire B&B-reeks waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.
kaat_de_kock_bruiloft_in_de_b&b_feelgood_hamleybooks

Bestemming onbekend

Een zalige, grappige feelgood! Sam leidt een rustig leven. Op een dag besluit Nina echter dat het hoog tijd is dat ze uit haar schulp kruipt en haalt ze Sam over om zich in te schrijven voor de Dis-connected cruise. Tijdens deze cruise word je gematcht aan een wildvreemde en heb je geen contact met de buitenwereld. Als zoon van een beroemde acteur en actrice in De Verenigde Staten, is Flynn het gewoon om in de belangstelling te staan. Na het zoveelste schandaal stelt zijn moeder voor om even van de radar te verdwijnen tijdens de Dis-connected cruise. Wanneer Flynn en Sam door een misverstand verplicht worden om een hut te delen, ontrolt er zich een reeks onverwachte gebeurtenissen.
Bestemming Onbekend Ellen Ooms Feelgood Hamley Books