Hartslag - Joanne Carlton

Hart-Slag - Joanne Carlton

Laat elk moment tellen.

Sam en Jasper zijn hartsvrienden sinds een tragedie in hun kinderjaren hen bij elkaar bracht. De twee geloven dat ze alle tijd van de wereld hebben om hun doelen te bereiken. Hun levens worden brutaal verstoord wanneer ze vernemen dat Jasper terminaal ziek is door een tumor in zijn hart. 

Het vooruitzicht voorgoed afscheid van elkaar te nemen valt de twee zwaar. Met nog slechts enkele dagen te leven, is Jasper vastbesloten om de korte tijd die hem nog rest, te benutten. Hij smeekt Sam om zijn laatste wens, om eenmalig te mogen zingen voor een publiek, te vervullen. 

De gebroken vrienden laten alles wat ze kennen achter om het onmogelijke te bereiken, terwijl ze tegelijkertijd worstelen met hun verdriet, verlies en het onvermijdelijke afscheid.

ISBN:9789082893908 – NUR 285
Aantal pagina’s:  476
Publicatiedatum: september 2017

Recensies

Marieke Scheers

Hebban.nl
aug 9, 2020

Geluk en verdriet gaan hand in hand

Een zorgvuldig opgebouwde roman, waarin de jonge personages voor keuzes komen te staan, waar ze helemaal voor hadden moeten komen te staan. De veerkracht en het doorzettingsvermogen is respectabel. Een indrukwekkend verhaal, waarin geluk en verdriet hand in hand gaan.

kdjj

Bol.com
aug 9, 2020

Hart-Slag is een dikke pil van bijna 500 bladzijdes. Maar het zijn 500 bladzijdes vol spanning, emotie, liefde, verdriet, woede, onzekerheid en hoop. Ik ben dit boek begonnen te lezen in de trein en ik vond het gewoon jammer dat ik na een uur op mijn bestemming was. Ik wilde weten hoe Jasper zijn laatste dagen doorkwam. Ik wilde wéten wanneer het afscheid ging komen. En wat was het afscheid onverwacht en mooi.
Echt, Joanne. Ik heb een kater door dit boek. Maar wat is ie heerlijk.

Kathleen Doyen

Hebban.nl
aug 9, 2020

Je wordt gewoon meegezogen in de manier waarop Sam en Jasper omgaan met het drama en elkaar steeds weer optrekken.
Eén grote boodschap heb ik geleerd uit dit boek: Beleef je dromen nu en wacht niet tot morgen. We hebben allemaal wel iemand verloren aan een ziekte, of maken het van dichtbij mee, net zoals de auteur. Die gevoelens en emoties zijn perfect verwerkt in dit prachtige verhaal.

Booktrailer

Meer boeken van Joanne?

Hell City

Een jonge vrouw ontwaakt in een eeuwig brandende stad waar ze monsters moet bevechten.
Hell City - Joanne Carlton

Stof

Wat als je de enige overlevende bent in een verwoeste wereld? Wil je dan nog vechten voor het voortbestaan van de mensheid?
Stof - Joanne Carlton

Wie is Joanne?

Joanne Carlton schrijft al voor zolang ze zich kan herinneren in verschillende genres. Zij pende aanvankelijk in het Nederlands onder de auteursnaam Sandra J. Paul, tot ze besloot om haar aloude droom om Engelstalige boeken en kortverhalen te publiceren, na te jagen. 

Sandra J Paul - Hamley Books

Ontdek nog meer Spannende Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels en/of andere auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!