fbpx
Ga naar de inhoud
Hartslag - Joanne Carlton

Hart-Slag - Joanne Carlton

Laat elk moment tellen.

Sam en Jasper zijn hartsvrienden sinds een tragedie in hun kinderjaren hen bij elkaar bracht. De twee geloven dat ze alle tijd van de wereld hebben om hun doelen te bereiken. Hun levens worden brutaal verstoord wanneer ze vernemen dat Jasper terminaal ziek is door een tumor in zijn hart. 

Het vooruitzicht voorgoed afscheid van elkaar te nemen valt de twee zwaar. Met nog slechts enkele dagen te leven, is Jasper vastbesloten om de korte tijd die hem nog rest, te benutten. Hij smeekt Sam om zijn laatste wens, om eenmalig te mogen zingen voor een publiek, te vervullen. 

De gebroken vrienden laten alles wat ze kennen achter om het onmogelijke te bereiken, terwijl ze tegelijkertijd worstelen met hun verdriet, verlies en het onvermijdelijke afscheid.

ISBN:9789082893908 – NUR 285
Aantal pagina’s:  476
Publicatiedatum: september 2017

Recensies

Booktrailer

Meer boeken van Joanne?

Hell City

Een jonge vrouw ontwaakt in een eeuwig brandende stad waar ze monsters moet bevechten.
Hell City - Joanne Carlton

Stof

Wat als je de enige overlevende bent in een verwoeste wereld? Wil je dan nog vechten voor het voortbestaan van de mensheid?
Stof - Joanne Carlton

Wie is Joanne?

Joanne Carlton schrijft al voor zolang ze zich kan herinneren in verschillende genres. Zij pende aanvankelijk in het Nederlands onder de auteursnaam Sandra J. Paul, tot ze besloot om haar aloude droom om Engelstalige boeken en kortverhalen te publiceren, na te jagen. 

Sandra J Paul - Hamley Books

Ontdek nog meer Spannende Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels en/of andere auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!