fbpx
Ga naar de inhoud
Zomer in de B&B- Kaat De Kock - Feelgood - Hamley Books

Zomer in de B&B - Kaat De Kock

Kaat de Kock wist heel wat harten te veroveren met deel 1 van deze romantische boeken serie. Nu gaat Hanne haar verhaal verder in deze zomerse feelgood. 

‘Dit boek staat zeker in mijn top 3 van dit jaar, zo goed!’ – Tessa Luijtten over ‘Winter in de B&B’

Hanne is samen met haar moeder een B&B begonnen in de Ardennen en de zaken gaan goed. Haar beste vriendin is bevallen van een wolk van een baby, en ook haar nieuwe vriend blijkt perfect te zijn. Het leven kan niet beter, toch? Maar is die vriend misschien niet een beetje té perfect? En waarom verdwijnt haar mama telkens voor het ontbijt? En overleeft de relatie van haar beste vrienden de bemoeienissen van zijn ouders wel? ‘Zomer in de B&B’ is deel 2 in de B&B-reeks, waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.

Klaar om verliefd te worden op deze zomerse feelgood? Je koopt het boek hier.

ISBN: 9789464510188 NUR 340 – FRD
Aantal pagina’s: 320
Publicatiedatum: mei 2022

Meer boeken van Kaat?

Winter in de B&B

Hanne is een twintiger die in een klein appartementje in de stad woont en probeert rond te komen van het loon dat ze verdient met een job waar ze een hekel aan heeft. Dan krijgt ze te horen dat ze een vakantiehuis in de Ardennen heeft geërfd.

Winter in de B&B – Kaat De Kock – Feelgood – Hamleybooks

Kaat De Kock (Bornem, 20 februari 1975) is een Belgische schrijver van jeugdliteratuur en romans. In 2016 debuteerde ze met jeugdboek ‘Selfie’, dat genomineerd werd voor de Jonge Jury debuutprijs. Daarna volgden nog Sterker dan jij, Chemie, Niets om het lijf, Dromenvanger, Wie denk je wel dat je bent? en Weerstand. 

Kaat De Kock

Ontdek nog meer feelgoods

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!