fbpx
Ga naar de inhoud
Winter in de B&B - Kaat De Kock - Feelgood - Hamleybooks

Winter in de B&B - Kaat De Kock

Hanne is een twintiger die in een klein appartementje in de stad woont en probeert rond te komen van het loon dat ze verdient met een job waar ze een hekel aan heeft. Dan krijgt ze te horen dat ze een vakantiehuis in de Ardennen heeft geërfd.

Als het ‘vakantiehuis’ een grote villa met gigantische tuin blijkt te zijn, heeft ze geen idee wat ze met zo’n huis aan moet. Tot haar moeder haar ervan weet te overtuigen om een bed and breakfast te beginnen. Samen trekken ze naar de Ardennen en proberen ze een nieuw leven én een zaak op te bouwen. Maar niet iedereen ziet hen even graag komen. 

Hanne doet er alles aan om het respect van de plaatselijke bewoners en vooral dan van die héél knappe klusjesman te winnen.

ISBN: 9789464208481 NUR 340 – FRD
Aantal pagina’s: 320
Publicatiedatum: oktober 2021

Kaat De Kock (Bornem, 20 februari 1975) is een Belgische schrijver van jeugdliteratuur en romans. In 2016 debuteerde ze met jeugdboek ‘Selfie’, dat genomineerd werd voor de Jonge Jury debuutprijs. Daarna volgden nog Sterker dan jij, Chemie, Niets om het lijf, Dromenvanger, Wie denk je wel dat je bent? en Weerstand. 

Kaat De Kock

Ontdek nog meer feelgoods

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!