fbpx
Ga naar de inhoud
Home - Lara Reims

Wat doe je als je de kans krijgt opnieuw te beginnen?

Zoveel antwoorden, zoveel vragen, zoveel verdriet. En dan moet je ook nog examen doen. En omgaan met het feit dat je vriendin een nieuwe liefde heeft. Maar dan ontdek je wat de inzet is van het conflict tussen Zeger en Thot. En welke rol er voor jou is weggelegd.

Rémi leeft op een plek vol magische technologie. Hij is op zoek naar de waarheid over zichzelf en de wereld om hem heen. Hij moet examen doen. En proberen in de Raad van het Creodroom te komen. En dan zijn er ook nog die vreemde berichten. Het lijkt wel of iemand hem puzzelstukjes aanreikt. Maar wie? En kan hij hem of haar vertrouwen?

Steeds duidelijker tekent de toekomst van het Creodroom zich af. Onlosmakelijk verbonden met de toekomst van Rémi. Vanaf nu zal alles anders zijn.

ISBN:97894639667174 – NUR 285
Aantal pagina’s: 300
Publicatiedatum: maart 2020

Recensies

Booktrailer

Meer boeken van Lara?

Black-out

Genomineerd Jonge Jury Debuutprijs 2020. De jongen Rémi voelt zich altijd al anders dan anderen. En dan wordt zijn huis verwoest.

Upgrade - Lara Reims

Black-out

Deel twee van de spannende driedelige Rémi-reeks. Rémi's verhaal gaat verder.Black-out -Lara Reims

Levy en het witte wonderdoosje

Op een dag vindt Levy een doosje. Er beginnen vreemde dingen te gebeuren. Tot ze via het doosje een uitnodiging krijgt om naar een plek te komen waar ze haar kunnen helpen.
Lara Reims - Levy en het witte wonderdoosje

Wie is Lara?

Lara Reims schrijft met uitzicht op Boekarest, waar ze in 2019 ging wonen. Daarvoor woonde ze jarenlang in Parijs. Tien jaar geleden verhuisde ze van Amsterdam naar Frankrijk en vervolgens dus naar Roemenië, waar ze nu leeft, leest en schrijft.

Lara Reims persoon

Blogtour deelname

Dit boek werd door verschillende boekbloggers gerecenseerd. Hier vind je het overzicht van alle deelnemers.

home - lara reims

Ontdek nog meer Young Adult

Wil je graag meer Hamley Books-titels  in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!