fbpx
Ga naar de inhoud
Upgrade - Lara Reims

Wat doe je als de toekomst ineens voor je deur staat? Wat doe je als je huis ineens ontploft? Als je van het ene op het andere moment in een nieuwe wereld belandt? Als je de mogelijkheid krijgt fantastische dingen te leren, maar niemand je de waarheid vertelt over wie je bent en wat je allemaal kan?

 Rémi heeft genoeg van raadsels, halve verklaringen en slappe excuses. Hij gaat op zoek naar wie hij is. En waarom. Rémi voelt zich al zijn hele leven anders dan anderen. Zijn ouders verbergen iets voor hem, maar hij kan er niet achter komen wat. 

Rémi wil weten wie hij is en gaat op zoek naar zijn ware identiteit. Maar net als hij op het punt staat antwoorden te vinden, is er die knal. Zijn huis ontploft. Rémi kan niet anders dan de hand grijpen die hem vanuit de duisternis wordt toegestoken. Hij komt terecht in het mysterieuze Creodroom, een instituut waar de wetenschap haar tijd ver vooruit is. Techniek voelt aan als magie. Robots lijken verbazingwekkend veel op mensen. 

Alles waar de tiener ooit over droomde, is hier werkelijkheid. Rémi wordt overrompeld door fantastische technologie en hij ontmoet jongeren die vrienden voor het leven worden. Voor het eerst voelt hij zich thuis. Tot zijn verleden hem weer inhaalt en Rémi beseft dat hij nog steeds in groot gevaar is.

ISBN:9789082986303 – NUR 285
Aantal pagina’s: 341
Publicatiedatum: april 2019

Recensies

Booktrailer

Meer boeken van Lara?

Black-out

Deel twee van de spannende driedelige Rémi-reeks. Rémi's verhaal gaat verder.Black-out -Lara Reims

Home

Derde en laatste deel van de spannende Rémi-reeks, waarin alles naar een spannend hoogtepunt leidt.


Home - Lara Reims

Levy en het witte wonderdoosje

Op een dag vindt Levy een wit mysterieus doosje op straat. Dat leidt haar weg van haar leven naar een mysterieuze plek.
Lara Reims - Levy en het witte wonderdoosje

Wie is Lara?

Lara Reims schrijft met uitzicht op Boekarest, waar ze in 2019 ging wonen. Daarvoor woonde ze jarenlang in Parijs. Tien jaar geleden verhuisde ze van Amsterdam naar Frankrijk en vervolgens dus naar Roemenië, waar ze nu leeft, leest en schrijft.

Lara Reims persoon

Blogtour deelname

Dit boek werd door verschillende boekbloggers gerecenseerd. Hier vind je het overzicht van alle deelnemers.

upgrade - lara reims

Ontdek nog meer jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels  auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!