Black-out -Lara Reims

Wat doe je als het leven van een vriend op het spel staat?

Heel even haal je adem. De race die je hebt gelopen lijkt ten einde. Maar dan verdwijnt je beste vriend en raak je betrokken bij de geheimen van een ander. Voor je het weet, ben je weer op zoek.

Rémi probeert nog steeds antwoorden te vinden op zijn vragen, terwijl hij tegelijkertijd op zoek gaat naar zijn verdwenen vriend. Hij vertrouwt niemand meer. Maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek.

Met behulp van de nieuwste uitvindingen in het Creodroom komt hij steeds dichter bij de waarheid over zichzelf. Hij slaagt erin een spoor van zijn vriend te vinden. Maar dan staat zijn wereld opnieuw stil.

ISBN:12345698 – NUR 285
Aantal pagina’s: 275
Publicatiedatum: oktober 2019

Recensies

Dennis Van Elten

Goodreads
jul 22, 2020

Het vervolg op Upgrade Remi 1.0. Het verhaal gaat verder waar de vorige ophield, terwijl iedereen bijkomt van alle gebeurtenissen steken nieuwe mysteries de kop op. Remi en zijn vrienden duiken dieper in de geheimen van de Creodome en gaan opzoek naar een verdwenen vriend. Lara Reims heeft weer een YA topper geschreven waarin je vanaf pagina 1 in het verhaal gezogen wordt. De spanning is erg voelbaar. Het wachten is op het derde deel Home dat volgend jaar uitkomt. Een top boek.

Valerie Vaes

Hebban
jul 22, 2020

Na Upgrade bleven we als lezer met veel vragen achter: wie ziet er achter Rémi aan? Waarom? En wat zijn de geheimen van de andere bijzondere personages? In het tweede boek geeft Lara Reims slechts spaarzaam antwoorden en hoewel je als lezer het gevoel hebt dat je steeds dichter komt bij een ontknoping, je blijft met nóg meer vragen achter waardoor je deel drie liefst nu al zou willen lezen. De verwachtingen voor het derde boeken liggen ondertussen hoog en een climax waarbij de spanning tot het hoogste niveau wordt gedreven kan bijna niet uitblijven… Uitkijken naar het voorjaar dus, want dan mogen we het derde en laatste deel verwachten bij Hamley Books: Home zal de trilogie hopelijk afsluiten met een ongekend hoogtepunt! Lara Reims zorgt met Black-out opnieuw voor een boeiend sciencefiction verhaal met een wereld die blijft verbazen en boeien. Je kan als lezer enkel met een bonzend hart wachten op het ultieme slotstuk.

Hilona Schaft-Mol

Hebban
jul 22, 2020

Wat ben ik gelukkig dat ik ook het 2de deel van de trilogie van Lara Reims mocht lezen voor het boekvonnis van Thrillerlezers! Black-Out gaat verder waar Upgrade mij als lezer achter liet met heel veel onbeantwoorde vragen, maar die je vervolgens na het dichtslaan weer achterlaat met heel veel nieuwe onbeantwoorde vragen. Ook in dit 2e deel komen er weer mooie uitvindingen en snufjes voor die wellicht in de toekomst voor veel mensen best nuttig kunnen zijn. Lara heeft het weer voor elkaar gekregen dat ik ook dit 2e deel slechts met moeite aan de kant kon leggen. Haar schrijfstijl is vlot en plezierig, ze weet de spanning goed vast te houden en ik kijk rijkhalzend uit naar het laatste deel. Ik geef dit boek dan ook 4 dikverdiende sterren!

Booktrailer

Meer boeken van Lara?

Upgrade

Genomineerd voor de Jonge Jury Debuutprijs 2020. De jongen Rémi voelt zich altijd al anders dan anderen. En dan wordt zijn huis verwoest.


Upgrade - Lara Reims

Home

Derde en laatste deel van de spannende Rémi-reeks, waarin alles naar een spannend hoogtepunt leidt.Home - Lara Reims

Levy en het witte wonderdoosje

Op een dag vindt Levy een doosje. Er beginnen vreemde dingen te gebeuren. Tot ze via het doosje een uitnodiging krijgt om naar een plek te komen waar ze haar kunnen helpen.
Lara Reims - Levy en het witte wonderdoosje

Wie is Lara

Lara Reims schrijft met uitzicht op Boekarest, waar ze in 2019 ging wonen. Daarvoor woonde ze jarenlang in Parijs. Tien jaar geleden verhuisde ze van Amsterdam naar Frankrijk en vervolgens dus naar Roemenië, waar ze nu leeft, leest en schrijft.

Lara_Reims_Hamley_Books

Blogtour deelname

Dit boek werd door verschillende boekbloggers gerecenseerd. Hier vind je het overzicht van alle deelnemers.

blackout - lara reims

Ontdek nog meer Young Adult

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!