fbpx
Ga naar de inhoud
Water Lara Reims - Young Adult - Hamleybooks

Lara Reims schrijft spannende Young Adult Scifi. 

“Lara Reims pakt je als lezer al snel in, met haar pakkende, vlotte schrijfstijl. Door de leuke en spannende personages en wat zij meemaken, wil je alleen maar doorlezen.” – Annette van Birdysboeken

Wat doe je als de wereld op slot zit?

Lizzie zit op een eiland, op een kostschool. Daar probeert ze bij te komen van de gebeurtenis die het afgelopen jaar voor haar verpest heeft en haar bij haar ouders heeft weggejaagd. Maar dan gaat het eiland op slot. En offline. Alleen mensen met het goede paspoort mogen blijven, de rest wordt eruit geknikkerd. Lizzie heeft niet het goede paspoort. Maar op school is ze veilig, omdat ze nog geen zestien is. Tot een van haar klasgenoten haar geheim blijkt te kennen.

Dan vindt Lizzie de koffer. De zee werpt hem haar zo in de schoot. Er zit een chip in, die op een onbegrijpelijke manier met haar hoofd lijkt te communiceren. Iemand vertelt haar dat ze weg moet van het eiland, zo snel mogelijk. Lizzie vlucht. Maar de wereld van vroeger blijkt niet meer te bestaan. Alles staat op zijn kop. Lukt het Lizzie om weer een thuis te vinden?

Een toekomstverhaal over kiezen, macht en invloed.

Reis je mee naar de toekomst? Je koopt dit Young Adult scifi verhaal hier.

Hier lees je recensies over Lara Reims. 

ISBN: 9789464510126
NUR 280/285

Aantal pagina’s: 320
Publicatiedatum: maart 2022

Meer boeken van Lara?

Upgrade

Deel een van de spannende Rémi-trilogie. Rémi voelt zich altijd al anders dan anders. Maar dan is er die knal, en zijn leven wordt overhoop gegooid. Laureaat debuutprijs Jonge Jury 2020.

Black-out

Deel twee van de spannende driedelige Rémi-reeks. Rémi's verhaal gaat verder in dit bijzonder spannende vervolg op Upgrade.
Black-out -Lara Reims

Home

Het derde en laatste spannende deel van de Rémi-trilogie. Rémi is nog steeds in het Creodroom, maar hoe zal zijn toekomst eruit zien?

Lucht

Romi woont op Mars, Ciro woont op aarde. Ze weten niet van elkaars bestaan. Tot ze op een dag contact met elkaar krijgen. Hoe dat kan, begrijpen ze niet. Bestaan ze alleen in elkaars hoofd?

Wie is Lara?

Lara Reims schrijft met uitzicht op Boekarest, waar ze in 2019 ging wonen. Daarvoor woonde ze jarenlang in Parijs. Tien jaar geleden verhuisde ze van Amsterdam naar Frankrijk en vervolgens dus naar Roemenië, waar ze nu leeft, leest en schrijft.

Lara Reims persoon

Ontdek nog meer Young Adult

Wil je graag meer Hamley Books-titels  in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!

Dead Girls Don

WAIT

Signed copy available

Exclusively signed by the author on both sides of the book, with your name. Including custom bookmark.

16108