Hamley is jarig - Sandra J Paul - Hamleybooks

Hamley is jarig - Sandra J. Paul

Maak kennis met Hamley, het zwarte katje dat mensen verstaat. Samen met haar zusjes en haar moeder woont ze in een gezellig huis, en wordt ze vertroeteld door haar baasje Viola.

Viola is jarig, en bij een verjaardag hoort taart. Alleen, zo vertellen Hamleys zusjes en moeder haar: dieren krijgen nooit taart, en hun verjaardagen worden nooit gevierd. Dus besluit Hamley om dit te veranderen. Ze belandt in een bakkerij.

Vanaf 7 jaar

ISBN:9789464208221 – NUR 280
Aantal pagina’s
:  110

Recensies

Sandra Hutchison - In de Boekenkast

feb 20, 2022

Het boek heeft een prachtige hardcover gekregen, waarop een mooie illustratie van Hamley prijkt. Ook in het boek vind je prachtige pastelgekleurde tekeningen van dit leuke jonge beestje. Ze zijn stuk voor stuk het werk van de uit Zele (België) afkomstige illustrator Ann-Sophie D’Hollander. Grafische tekeningen die haarfijn bij het verhaal aansluiten en de leeservaring voor kinderen zeker veraangenamen.

Hamley is jarig leest vrij gemakkelijk weg. Het verhaal wordt verteld vanuit de belevingswereld van een kat. Het verhaal is eenvoudig gehouden en komt wat langzaam op gang, omdat alle personages toch even aan je voorgesteld moeten worden. Kortom, een leuke kennismaking en na het sluiten van het boek weet ik zeker dat je het aandoenlijke poesje Hamley in je hart hebt gesloten. Dit eerste verhaal in een veelbelovende jeugdserie zal jonge lezers ongetwijfeld aanspreken en smaakt zonder twijfel naar meer. Een fijne reeks om te verzamelen.

Meer boeken van Sandra?

Ontdek welke boeken Sandra nog heeft geschreven in dit genre.

Het Verlaten Huis

Zes vrienden. Een afgesloten huis. Een mysterieuze kist. Wat doe je als je opgesloten zit in een afgesloten, mysterieus huis? En wat als de kist in het midden van de kamer, plots opengaat?

De Vergeten Tuin

Het jaar 1621. Vijf kinderen. Een heksenkring. De kans om voor eeuwig te leven. Colette verliest haar moeder, maar wat als ze haar met zwarte magie kan terugkrijgen?

Wie is Sandra?

Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken, paranormale Young Adult en psychologische thrillers.

Sandra J Paul - Hamley Books

Ontdek nog meer Jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!