Eline De Schepper

Lieve dagdromer, doorzetter, creatieveling.

Maak kennis met

Eline De Schepper

Feelgood auteur

Eline De Schepper (1994) is een Vlaamse schrijver van Feelgood verhalen. In 2021 debuteerde ze onder het pseudoniem Eline Hazelaar met haar Feelgood novelle Stracciatella. Daarna volgde meteen haar kortverhaal Donuts & Frappuccino dat verschijnt in 2022. Met haar hoofd altijd in de wolken droomt ze dagelijks over eindeloos veel verhalen, werelden en heeft ze haar lievelingswoorden als betoverd, lieflijk en La vie en rose. 

Na tien jaar bij verhalen wegdromen, ze verzinnen en schrijven verzamelde ze eindelijk genoeg moed om haar verhalen op te sturen. Toen werd ze uitgedaagd om een Feelgood verhaal te schrijven voor Hamley Books. Een uitdaging die ze meteen met beide handen aannam. En omdat Eline haar hart heeft verloren aan Parijs, aan de snoezige straatjes, wiebelende stoeltjes en zoete croissants, kon het ook niet anders dat dit een enorme rol zou gaan spelen in haar eerste debuut bij Hamley books. 

Eline achter de schermen

Mijn absolute favoriete dingen in de wereld zijn mijn twee luie, oude katten Lola en Ochi, mijn familie, warme chocolademelk, dikke truien, wildbloemen, sneeuwvlokjes, zingend vogels, de geur van regen en boeken. Want als kind kon je me vaak terugvinden in de bibliotheek, mijn sprookjespaleis gevuld met allerlei boeken. 

Mijn vrije tijd vul ik het liefst in met lezen, schilderen en familie. Een boek lees ik in het knusse hoekje op de bank, naast mijn twee snurkende katten. Zoveel boeken hebben me op verschillende manieren betoverd, maar voor nu ga ik voor P.S. I Love You en De ijzige Verloofde.

241657122_615283582969516_8424776036481347888_n - Eline de Schepper