fbpx
Ga naar de inhoud

Steve Beirnaert

Acteur. Zanger. Schrijver. Nicely flawed human being.

Maak kennis met

Steve Beirnaert

Auteur van Spannende Boeken

Steve Beirnaert is een Vlaamse acteur en zanger die al op internationale musicalpodia stond. 

Hij behaalde in 1996 zijn meestergraad in Dramatische Kunst aan de afdeling kleinkunst van de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen.

Ook op de Vlaamse televisie kon je hem al voorbij zien komen. Beirnaert speelde gastrollen in diverse Vlaamse televisieseries: Buiten de zoneWindkracht 10F.C. De KampioenenHet Geslacht De PauwAspeSpringWilly’s en Marjetten en Spoed.

Dat Steve een man is van vele talenten laat hij ook zien door zijn andere activiteiten. Zo schrijf hij reeds afleveringen voor de detectiveserie Aspe en  de VTM-serie Dag & Nacht: Hotel Eburon. 

De Koffer is zijn debuut en is een veelbelovende misdaadthriller. 

Boek van Steve

De koffer

Op een vroege zaterdagochtend sluipt August Desmedt zijn huis uit, een koffer stevig in de hand geklemd. August vlucht weg van een grijs, uitzichtloos leven en vooral van een verstikkend huwelijk. Maar de vlucht van August heeft fatale gevolgen. Slechts enkele uren later wordt hoofdinspecteur Frederick Swarts opgetrommeld voor de onrustwekkende verdwijning. In een mum van tijd zit de hoofdinspecteur opgezadeld met een moordzaak waarin niets is wat het lijkt. Swarts heeft al zijn intelligentie nodig (en bovenal die van zijn bijzonder scherpe echtgenoot Ollie) om de ware toedracht in deze mysterieuze zaak te kunnen ontrafelen.

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Steve zijn boek. Laat zeker ook je review achter of zet “De Koffer” op je leeslijst! 

Ontdek nog meer auteurs van Spannende Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!