fbpx
Ga naar de inhoud
De Perfecte Moeder - Esther Boek

De Perfecte Moeder - Esther Boek

Nelleke en Helena zijn vrouwen die elk op hun eigen manier trachten te ontsnappen aan hun verstikkende verleden.

Nelleke wil vluchten uit het armoedige bestaan dat ze van haar ouders erfde en zal daarvoor tot het uiterste gaan. Rijkeluiszoon Jacob lijkt de perfecte man om te manipuleren in een huwelijk dat haar rijkdom zal verzekeren. Alleen: maakt geld alles goed?

Helena groeit op in een, voor de buitenwereld, perfect gezin. Maar is dat wel zo? Wat er achter gesloten deuren gebeurt, blijft lang verborgen.
Wanneer haar moeder plots overlijdt, stort Helena’s zorgvuldig gecreëerde wereldje in. De verstrekkende gevolgen van haar moeders dood, blijven haar voor de rest van haar leven achtervolgen. Hoe ontloop je immers het systeem waarin je opgroeide, als dat je nooit meer loslaat?

De Perfecte Moeder is een aangrijpende roman over twee sterke vrouwen die niet kunnen ontsnappen uit de wereld waarin ze opgroeiden.

ISBN:9789082893991 – NUR 300
Aantal pagina’s: 323
Publicatiedatum: April 2019

Recensies

Meer boeken van Esther?

Het leven dat ik kende

Het pakkende verhaal van een man wiens leven zwaar geïmpacteerd wordt door het noodlot.
Het Leven Dat Ik Kende - Esther Boek

Wie is Esther?

Esther Boek (1967) is een Nederlandse auteur, geboren in de Brabantse gemeente Uden. Na een aangifte tegen haar zoon en zijn veroordeling, die later onterecht bleek te zijn, besloot ze hier een boek over te schrijven. Ze volgde opleidingen aan De Schrijversacademie en de Queridoacademie en in maart 2017 debuteerde ze met ‘Geen kind meer’, waarin ze alle kanten belicht in een zedenzaak. Die van de, onterechte, verdachte en diens familie, maar ook de kant van de vermeende slachtoffers.

esther_boek_Hamleybooks

Blogtour deelname

Dit boek wordt door verschillende boekbloggers gerecenseerd. Hier vind je het overzicht van alle deelnemers.

de perfecte moeder - estherboek

Ontdek nog meer Romans

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!