fbpx
Ga naar de inhoud
Oktober Koning - Pamela Sharon - Thriller - HamleyBooks
Guido Eekhaut - Spiegel

Gevaarlijke thriller “Oktober Koning” van Pamela Sharon

Een gevaarlijke thriller die leest als een trein.

Voor de fans van Squid game.

‘De geur van groen is een young-adultverhaal dat niet onder doet voor het werk van John Green.’ – Jury Beste Boek voor Jongeren.

Tien miljoen euro Tien opdrachten Vier spelers Eén winnaar; Wie wordt De Oktober Koning? Mara is een leerkracht en alleenstaande moeder van twee kinderen. Dex probeert een beter leven voor zichzelf op te bouwen nadat hij zijn moeder verloren heeft. Julia weet met moeite haar hoofd boven water te houden nadat haar man hun fortuin erdoorheen gejaagd heeft. Vincent wil ontsnappen uit de sleur van zijn leven. Alle vier ontvangen ze een uitnodiging voor De Oktober Koning, een mysterieus spel waarbij de winnaar kans maakt op tien miljoen euro. Al snel verliezen de vier spelers zich in een spel waarbij de opdrachten steeds vreemder worden en niets is wat het lijkt. Is een mensenleven tien miljoen euro waard?

Pamela Sharon weet als geen ander de spanning op te bouwen en haar publiek mee te trekken in het verhaal. Maak je klaar voor een heftig spel.

Wil je meespelen met De Oktober Koning? Je koopt het boek hier.

ISBN:9789464510324 – NUR: 330 FHX
Aantal pagina’s: 340
Publicatiedatum: Mei 2022

Wie is Pamela?

Pamela Sharon is part-time werkzaam in het basisonderwijs. Samen met een collega ontwikkelde zij een leesmethode waarbij het schrijven van verhalen centraal staat, die in die praktijk erg succesvol is gebleken.

Pamela Sharon auteur spannende boeken Hamley Books

Ontdek nog meer Spannende Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels en/of andere auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!

Dead Girls Don

WAIT

Signed copy available

Exclusively signed by the author on both sides of the book, with your name. Including custom bookmark.

16108