Drakenbloed - Ina De Man - Jeugd - HamleyBooks

Drakenbloed - Ina De Man

Een mysterieus kasteel tijdens kerstmis? Welkom bij drakenbloed, een spannend jeugdboek vanaf 9 jaar!

‘Als Ina besluit een historische roman te schrijven dan koop ik hem meteen, maakt niet uit over wat hij gaat. De Dan Brown-feelings zijn duidelijk aanwezig.’

De nichtjes Kaat en Eva brengen de kerstdagen door in Windsor en logeren vlak bij het beroemde kasteel. Als er een diefstal wordt gepleegd zijn de meisjes er als de kippen bij om op onderzoek te trekken. Maar daar denkt de dief anders over. Ze krijgen de hulp van Aiden maar ook hij kan niet voorkomen dat ze weer in de problemen komen. Want zo’n eeuwenoud kasteel kent veel geheimen. En een daarvan zou de koningin wel eens de troon kunnen kosten. Maar Kaat en Eva weten ook dat te voorkomen.

Voor de fans van spannende jeugdboeken vanaf 9 jaar.

Reis mee naar een bijzonder kasteel en koop je exemplaar hier!

ISBN:9789464510195- NUR: 283
Aantal pagina’s: 240
Publicatiedatum: mei 2022

Meer boeken van Ina?

Wolvenhart

Kaat en Eva kijken uit naar een rustige vakantie, maar voor ze het weten belanden ze in en spannend en gevaarlijk avontuur. De inbraak in een oude kapel op de begraafplaats lijkt eerst het werk van vandalen, maar als ze een vreemd teken vinden blijkt er meer aan de hand.

Wolvenhart - Ina de man - Hamleybooks -jeugdboek

Recensies

Soraya (sorayasbookshelf)

okt 15, 2021

Wolvenhart is het tweede deel in de jeugdserie over Kaat en Eva maar is op zichzelf te lezen. En waar Ina de Man de lezer in deel 1, Ravenburcht, al snel te weten kan hoe goed deze auteur schrijft laat ze in Wolvenhart zien waarom ze een blijvertje is! Het verhaal zit vol spanning en puzzels waardoor je als lezer de neiging krijgt om direct zelf op onderzoek uit te gaan naar wat er allemaal gebeurt in de Mechelse kapel.

Wie is Ina?

Ina De Man schrijft al heel haar volwassen leven. Ze schreef toneelstukken, jeugdverhalen, cursiefjes en blogteksten. Daarnaast schreef ze ook in het Engels en Duits zakelijke teksten en papers.

IMG_2792 - Sterin Cools

Ontdek nog meer Jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels  in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!