Mijn Hart van ijs - Jen milman

Mijn Hart van IJs - Jen Minkman

Een eeuwenoude vloek teistert al sinds de middeleeuwen de Oostenrijkse vallei waar Magda woont. Tijdens de carnavalsweek verdwijnen er kinderen, die volgens de legende door een berggeest worden ontvoerd en nooit meer terugkeren. Als Magda’s broertje Tobias spoorloos verdwijnt, gaat ze op zoek naar een manier om hem te redden. Jaren geleden is de tweelingbroer van haar vader ook op mysterieuze wijze verdwenen en Magda weigert zich erbij neer te leggen dat de vloek voor de tweede keer haar familie treft.

Om Tobias te redden, moet ze echter sluimerende krachten aanspreken die ze sinds haar vroege jeugd heeft weggestopt. Het hele dorp gelooft dat ze een heks is… en Magda vreest dat de dorpelingen gelijk hebben. Kan ze haar talenten aanwenden om Tobias te redden? En waarom krijgt ze steeds vaker nachtmerries over een heks die in 1586 in de vallei op de brandstapel is beland?

‘Mijn hart van ijs’ is een modern sprookje over familie, vriendschap en liefde.

ISBN:978946397457 – NUR: 285
Aantal pagina’s: 380
Publicatiedatum: november 2020

Recensies

Sandra J. Paul

aug 16, 2020

Een divers auteur die een prachtig palmares bij elkaar heeft geschreven en hiermee wereldfaam heeft behaald.

Booktrailer

Wie is Jen?

Jen Minkman werd geboren in Alphen aan den Rijn en verhuisde op 19-jarige leeftijd naar Den Haag voor haar studie aan de Haagse Hogeschool. 

Zij is in de eerste plaats auteur en schrijft en publiceert al jaren boeken in het Young Adult (Fantasy) genre. Zo haalde zij o.a. bekendheid met haar boek ‘Het Licht van de Lorei.’ Zij schrijft Nederlandstalig en Engelstalig werk.

Jen_Minkman_Hamley_Books

Ontdek nog meer Young Adult Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!