fbpx
Ga naar de inhoud

Mel Hartman – Hotel in de Wolken

Het Hotel in de Wolken - Mel Hartman

Een leuk  jeugdboek vanaf 9 jaar!

“Wat een bijzonder en fantasierijk boek! Ik had Het Hotel op de Rots binnen een paar uur uit en was na een paar bladzijden al volledig in de ban van de wereld die Mel Hartman heeft gecreëerd.” – Hebban

‘Het hotel is nog niet tevreden. Het is de beurt aan het andere team. Het spel begint opnieuw.’

Hella en haar vrienden zitten nog steeds vast in het hotel dat in de lucht hangt. Ze zijn echter alles vergeten, zelfs hoe ze daar terecht zijn gekomen. Daar zorgen alle lekkernijen, die ze gretig oppeuzelen, op tafel wel voor. Ook het spel dat ze eerder moesten spelen om hun angsten te overwinnen en hun ouders terug te vinden, herinneren ze zich niet meer. En bovendien zijn hun ouders weer verdwenen.

Maar langzamerhand komen de herinneringen bij Hella terug en probeert ze de andere kinderen te overtuigen om te stoppen met het eten van al het lekkers. Wanneer ze op zoek gaan naar hun ouders probeert het hotel hen op allerlei manieren te dwarsbomen. Kunnen de kinderen de duistere verleidingen van het hotel weerstaan? Lukt het hen om het hotel te verslaan en om hun ouders te vinden?

Geniet van het tweede deel in deze spannende jeugdboekenreeks! Het hotel in de Wolken is een leuk jeugdboek en het vervolg op Het hotel op de Rots.

Ga mee op dit spannende avontuur en koop het boek hier.

Je leest de recensies van Het Hotel op de rots hier.

ISBN: 9789464510225- NUR: 283 – YFC Aantal pagina’s: 283 Publicatiedatum: maart 2022

Meer boeken van Mel?

Ontdek welke boeken Mel nog heeft geschreven over het Hotel

Hotel op de Rots

Een spannend avontuur dat kinderen meeneemt naar een bijzondere, fantasierijke wereld. Vanaf 9 jaar

Wie is Mel?

Mel Hartman (aka Melissa Vandeputte) is een Vlaamse auteur die op negenjarige leeftijd begon met het schrijven van gedichten, romannetjes, kinderverhalen en toneelstukken.

Mel_Hartman_Hamley_Books

Ontdek nog meer Jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!