fbpx
Ga naar de inhoud
Onderuniversum - Pen Stewart - Hamleybooks

Onderuniversum - Pen Stewart

Europa, 2665 n.Chr. Voor Julian O’Mallaghan waren de afgelopen zes maanden een droom. Niet alleen werd hij toegelaten tot het Amsterdamse stadsleger, ook zijn vriendin, Kim, staat onafscheidelijk aan zijn zijde. Maar dan gaan beiden op een avondpatrouille en loopt het grondig mis. 

Een ondergrondse uitbarsting met het epicentrum in de oude kerncentrale van Doel, te Antwerpen, opent een netwerk van doorgangen doorheen Nederland en Vlaanderen. De wezens die daar uit tevoorschijn komen, zijn vreemder dan iemand ooit gezien heeft. 

Aanvankelijk is het enkel een raar verschijnsel, maar dan krijgen deze wezens Kim te pakken, én lijken ze het op Julian voorzien te hebben.

ISBN: 9789463967945 NUR: 280/285

Aantal pagina’s: 380
Publicatiedatum: mei 2021

Wie is Pen?

Pen Stewart debuteerde in 2017 met haar eerste verbeeldingsroman “Wintercode”. In de jaren daarvoor schreef ze twee verhalenbundels en diverse korte verhalen. Ze behaalde meerdere nominaties voor haar korte verhalen, en is tevens kunstschilder. Haar werk wordt beschouwd als vernieuwend en uniek binnen het genre. Onderuniversum is haar debuut bij Hamley Books.

Pen Stewart

Ontdek nog meer Young Adult Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!