fbpx
Ga naar de inhoud
Marlies - Ria Maes - Hamleybooks

Marlies, De filmster en de journaliste - Ria Maes

Voor de liefhebbers van feelgood als de dagboeken van Sara

Tess is een energieke jonge vrouw die als een echte wervelwind door haar eigen leven raast. Na haar mislukte droom als steractrice komt ze als journaliste terecht op de redactie van het vrouwenblad Marlies.

Ondanks het feit dat het blad al vele jaren een vaste waarde is in het leven van duizenden vrouwen zit Marlies nu in zware financiële problemen.

Het exclusieve interview van Tess met Nicole Kidman zou weleens de uitweg uit deze donkere tunnel kunnen zijn. Tess voelt de druk op haar schouders en probeert als een volleerde jongleur zowel op het werk als in haar privéleven met man Stijn en zoontje Jeff alle bordjes draaiende te houden.

ISBN:9789464208276 – NUR 340
Aantal pagina’s: 300
Publicatiedatum: Mei 2021

Wie is Ria?

Ria Maes (1965) ging na haar studies aan de slag als freelance journaliste. Ze schreef voor diverse week- en maandbladen en concentreerde zich daarbij vooral op de Vlaamse en Nederlandse show- en televisiewereld. Met het non-fictie verhaal ‘Twee mensen, vier levens’, maakte Ria haar entree als auteur. Er zouden nog vele boeken volgen, zoals de reeks Sara, mijn dagboek in opdracht van VTM en het Thuis-boek ‘Doodgezwegen’. Ze schreef ook biografieën over o.a. wielrenners Nico Mattan en Frank Vandenbroucke.

Ria Maes en Aron Wade

Ontdek nog meer Romans

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!