Sandra J Paul - Hamley en de draak - Jeugdboeken Hamleybooks

Hamley en de draak - Sandra J. Paul

Een schattig boek waar je van gaat spinnen! Voor lezers die zelf lezen vanaf 7 jaar. 

“Hamley verovert ieders hart!” – Boekinkt

De baasjes van het zwarte katje Hamley krijgen bijzonder bezoek van Meizi, Viola’s nieuwe vriendinnetje, afkomstig uit China. Wanneer Hamley de volgende ochtend wakker wordt, bevindt ze zich in het oude China, waar ze een gigantisch drakenei vindt. Maar ook mama draak is ernaar op zoek…

Voor lezers die zelf lezen vanaf 7 jaar en die net zo dol op katten zijn als wij!

Ga jij mee op avontuur met Hamley? Je koopt het boek hier.

Je leest hier een recensie. 

ISBN: 9789464510201

NUR 282 – YFC
Aantal pagina’s:  110
Publicatiedatum: februari 2022

Recensies

Sandra Hutchison - In de Boekenkast

feb 20, 2022

Het boek heeft een prachtige hardcover gekregen, waarop een mooie illustratie van Hamley prijkt. Ook in het boek vind je prachtige pastelgekleurde tekeningen van dit leuke jonge beestje. Ze zijn stuk voor stuk het werk van de uit Zele (België) afkomstige illustrator Ann-Sophie D’Hollander. Grafische tekeningen die haarfijn bij het verhaal aansluiten en de leeservaring voor kinderen zeker veraangenamen.

Hamley is jarig leest vrij gemakkelijk weg. Het verhaal wordt verteld vanuit de belevingswereld van een kat. Het verhaal is eenvoudig gehouden en komt wat langzaam op gang, omdat alle personages toch even aan je voorgesteld moeten worden. Kortom, een leuke kennismaking en na het sluiten van het boek weet ik zeker dat je het aandoenlijke poesje Hamley in je hart hebt gesloten. Dit eerste verhaal in een veelbelovende jeugdserie zal jonge lezers ongetwijfeld aanspreken en smaakt zonder twijfel naar meer. Een fijne reeks om te verzamelen.

Meer boeken van Hamley?

Ontdek welke boeken Sandra nog heeft geschreven van dit schattige katje.

Hamley is Jarig

Maak kennis met Hamley, het zwarte katje dat mensen verstaat. Samen met haar zusjes en haar moeder woont ze in een gezellig huis, en wordt ze vertroeteld door haar baasje Viola. Vanaf 7 jaar

Wie is Sandra?

Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken, paranormale Young Adult en psychologische thrillers.

Sandra J Paul - Hamley Books

Ontdek nog meer Jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!