fbpx
Ga naar de inhoud
Het vervloekte dorp- SandraJPaul - Jeugdthriller - HamleyBooks

Het Vervloekte dorp - Sandra J. Paul

Op zoek naar een leuk jeugdboek? Ga op avontuur naar Kraaidorp!

‘De Duistere School’ is het Nederlandstalige antwoord op de Kippenvelreeks. Superspannend vanaf begin tot einde.’ – Hebban

Kraaidorp, het jaar 1621. Een rustig gelegen dorp in de velden, in de schaduw van een grote heuvel. Met hutten en enkele stenen huizen, met een aantal inwoners die hard werken om hun heer en meester tevreden te houden. Maar dat zou helemaal niet zo mogen zijn. Een vloek heeft Kraaidorp van het jaar 2021 vierhonderd jaar terug in de tijd gestuurd, en de inwoners zijn gedoemd om hier voor altijd te blijven. Terugkeren naar hun eigen tijd zal niet lukken. Deze vreselijke vloek kan immers niet verbroken worden. Of wel?

De Kraaidorp-reeks heeft al heel wat lezers weten boeien!

Ook zo een fan van de serie? Je koopt dit deel hier.

ISBN:9789464510294 – NUR 280
Aantal pagina’s:  220

Recensies

Meer boeken van Sandra?

Ontdek nog andere boeken van Sandra in hetzelfde genre.

De Duistere School

Na een grote storm verschijnt er plots een geheimzinnig gebouw in het dorp. De Duistere School wordt het genoemd, een internaat voor alle Kraaidorp kinderen. Maar dan verdwijnen de kinderen een voor een.
De duistere school - Sandra J Paul

De Vergeten Tuin

Het jaar 1621. De twaalfjarige Colette Zwart en haar broer Bertus krijgen de kans om hun als heks verbrande moeder terug te krijgen. Maar met zwarte magie komt een zware prijs.

Het verlaten huis

Zes kinderen brengen samen een gezellige avond door terwijl hun ouders verderop in de straat een feestje bijwonen. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, tot hun huis getroffen wordt door een aardbeving. Even kijken de kinderen elkaar in paniek aan. Dan verliezen ze het bewustzijn.
Het verlaten huis - sandra j paul

De Verdwenen burcht

Kraaidorp is een rustig en vredig dorp dat in het midden van velden ligt. Binnenkort vieren de inwoners de vierhonderdste verjaardag van het dorp. Iedereen is druk bezig met het organiseren van de festiviteiten. Tot een heksenjager verschijnt, die beweert alles af te weten van een heks die ooit in Kraaidorp leefde. Haar naam was Colette Zwart, en ooit was ze onsterfelijk.

Wie is Sandra?

Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken, paranormale Young Adult en psychologische thrillers.

Sandra J Paul - Hamley Books

Booktrailer Het verlaten huis

Ontdek nog meer Jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!