fbpx
Ga naar de inhoud
Paniek- Sandra J Paul - Hamleybooks - thriller

Paniek - Sandra J. Paul

Novelle 1: Willem

De eerste knallen lijken op voetzoekers. Tot het lawaai blijft komen, en het schreeuwen begint. Verborgen in een schuilplaats met anderen die hij heeft gered, luistert Willem wanhopig naar de kreten om hulp. Ze zitten in the middle of nowhere, niemand komt hen helpen. Hoelang zal het duren voor de schutters hun schuilplaats ontdekken?

Novelle 2: Jake

Hij staart verward naar de feestelijk uitgedoste gasten die in paniek de trap oprennen, en te laat beseffen dat er geen uitweg voor hen is. Schoten weergalmen door het gebouw, hij ziet de schutters op zich afkomen. Jake beseft dat enkel de dood op hem wacht als hij niet meteen reageert.

Beide mannen nemen een drastisch besluit. Wachten op de dood is geen optie. Paniek ook niet.

Twee aparte verhalen worden verweven in dit unieke omkeerboek, dat bestaat uit twee aparte novelles.

ISBN:9789463967662
NUR 220
Aantal pagina’s:  220

Recensies

Meer boeken van Sandra?

Ontdek nog andere boeken van Sandra in hetzelfde genre.

De Duistere School

Na een grote storm verschijnt er plots een geheimzinnig gebouw in het dorp. De Duistere School wordt het genoemd, een internaat voor alle Kraaidorp kinderen. Maar dan verdwijnen de kinderen een voor een.
De duistere school - Sandra J Paul

De Vergeten Tuin

Het jaar 1621. De twaalfjarige Colette Zwart en haar broer Bertus krijgen de kans om hun als heks verbrande moeder terug te krijgen. Maar met zwarte magie komt een zware prijs.

Wie is Sandra?

Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken, paranormale Young Adult en psychologische thrillers.

Sandra J Paul - Hamley Books

Blogtour deelname

blog tour Het Verlaten Huis

Ontdek nog meer Jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!