fbpx
Ga naar de inhoud

Seren J. Smedts

Creatieve, sociale dromer

Maak kennis met

Seren J. Smedts

Young Adult

Seren J. Smedts is een jonge, dromerige auteur gevestigd in hartje Puurs.  Met haar prille leeftijd is ze meteen ook de benjamin van Hamley Books.

Vanaf haar tien jaar vond ze haar plekje in het schrijven. Van dagboeken tot poëzie, tot een eerste novelle. ‘Het laatste wat ik zag’, bracht ze op haar twaalf jaar uit. ‘Het laatste wat ik zag’ is een pakkend verhaal over een jong meisje dat haar overleden beste vriendin niet kan loslaten. Sindsdien stonden Serens gedachten niet stil. Schrijven is een onmisbaar deel van haar leven geworden.

Met de steun van een fantastisch team bestaande uit haar familie, haar trouwe viervoeter, haar kat en haar vele vrienden, besloot ze een uitgeverij te zoeken. Zo kwam ze in contact met Hamley Books, die haar eerste Young Adult uit zal brengen. ‘Kartonnen Sterren’ verschijnt in het najaar van 2020.

Naast het schrijven is Seren in haar vrije tijd te vinden achter haar piano. Samen met schrijven maakt muziek haar tot wie ze is. Verder is deze auteur verliefd op sterren. Haar naam, Seren, betekent Ster in het oud-Keltisch, waardoor ze altijd een band voelde met deze mysterieuze lichtjes in de ruimte. Dit speelde natuurlijk ook een rol in de titelkeuze van haar eerste Young Adult-roman.

Serens boeken

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Seren haar boeken. Laat zeker ook je review achter of zet ze op je leeslijst! 

Seren achter de schermen

Ik ben graag bezig in de keuken, achter mijn piano, op wandel met de hond of gewoon rustig zetelen met de kat. De perfecte plek om een boek te lezen blijf ik toch mijn bed vinden. Na een boeiend verhaal heerlijk kunnen wegdromen slaat alles. Ik kan helaas geen concreet boek noemen dat er voor mij echt uitspringt. Ik boei me in verschillende genres als thriller, young adult, romantiek en dramatiek. Ik hou van hun verschillen en kan geen favoriet uitkiezen.

IMG_20200414_160553 - Seren Goeman

Ontdek nog meer Young Adult Auteurs

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!