fbpx
Meteen naar de inhoud

Welkom bij de Hamley Family

Wat fijn dat je je aansluit bij onze familie. 
Al onze auteurs, medewerkers en de kattenvriendjes van Hamley zijn superblij !

Als ‘member of the family’ hebben we natuurlijk heel wat voordelen voor jou voorzien.

Wat deze zijn, houden we nog even geheim. Maar hou vooral je mailbox in de gaten de komende weken.

Nog meer weten?

HAMLEY BOOKS

Wij zijn Sandra en Cathy. Ondernemers en partners in crime. Wij hebben Hamley opgericht omdat we onze passie voor boeken wilden delen met auteurs en lezers.  We begonnen officieel aan ons verhaal in het najaar van 2018, en vandaag vormen we een hecht team met onze auteurs, die evenveel passie hebben voor hun werk, als wij voor dat van hen.

Elk Hamley-boek krijgt een zorgvuldige afwerking. Elke auteur wordt gecoacht en begeleid vanaf het prille begin, tot lang nadat het boek in de rekken ligt. Wij brengen bewust een beperkt aantal boeken per jaar uit om deze persoonlijke touch te kunnen garanderen.

Wij brengen spannende boeken, ontroerende, spannende of fantasierijke Young Adult, en spannende jeugdthrillers (9+) uit. Af en toe maken we een zijsprong naar romans en fantasy, maar dit is zeer beperkt.

Onze boeken kan je in alle boekhandels in België en Nederland aantreffen, en uiteraard ook via talrijke online kanalen. Paperback, hardcover, e-book of luisterboek, het kan allemaal.

Vragen? Neem gerust even contact met ons. Helaas nemen wij op dit moment geen manuscripten meer aan tot einde 2022.

Bereik ons via Facebook

Volg ons op sociale media en maak kans op leuke prijzen! Bovendien ontdek je als eerste onze evenementen en nieuwtjes.

Volg ons op Instagram

Wij houden van mooie foto's van onze mooie boeken, hopelijk jij ook! Volg ons op Instagram en wie weet win je wel eens een gadgetpakket!

Liever een mail sturen?

We lezen je graag. Heb je een vraag of wil je iets delen? Stuur ons gerust een mail. Hou er wel rekening mee dat we voorlopig geen manuscripten meer aanvaarden.

Nieuws, vers van de pers!

Onze gloednieuwe nieuwspagina op deze website zal regelmatig aangevuld worden met leuke berichten. Kom regelmatig eens kijken!