fbpx
Ga naar de inhoud
Ellis Van Steen-De Nachtmerriewedstrijd-Jeugdboeken-Hamley books

Nachtmerriewedstrijd - Ellis Van Steen

“De schrijfster heeft me weten te boeien, de spanningsboog tot een hoogtepunt weten te brengen en me laten nadenken over de betekenis van vriendschap, verwantschap en geloof.” – Hebban

Het is Liroys grote droom om professioneel basketbalspeler te worden, net zoals zijn vader. Wat heeft Liroy er voor over om die droom waar te maken?

Liroy speelt bij het jeugdteam in het dorp waar hij woont. Hij is de beste van zijn team en kan als enige dunken. Op een avond, na een wedstrijd, komt er een eng uitziende man naar hem toe in een steegje. Eerst wil Liroy niets met hem te maken hebben, maar dan vertelt de man dat hij de coach is van het beste junioren basketbalteam van Europa. De coach wil Liroy graag in zijn team. Liroys droom lijkt uit te komen, maar al snel blijkt dat de prijs hoger is dan hij dacht. Zal hij zich weten te redden uit deze benarde situatie?

Op zoek naar boeken over basketbal en vriendschap? Geniet dan van dit spannend jeugdboek vanaf 10 jaar!

Koop hier jouw exemplaar van de nachtmerriewedstrijd 

ISBN: 9789464510263

  NUR 283 – YFC
Aantal pagina’s: 300
Publicatiedatum: april 2022

Al sinds groep drie (eerste klas in België) van de basisschool leest Ellis van alles en nog wat. De boeken van Paul van Loon, met name de Griezelbus en de Familie RIP serie, hebben haar geïnspireerd om zelf ook de pen op te pakken, rond 2009. Dit resulteerde in twee griezelverhalen voor de jeugd. Naast griezelverhalen schrijft zij ook duistere fantasy en geschiedenis verhalen voor kinderen. In het dagelijks leven werkt zij, naast het schrijven, in de IT sector en kan ze jou alles vertellen over Apple producten.
Ellis Van Steen Jeugdauteur Hamley Books

Ontdek nog meer Jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!