fbpx
Ga naar de inhoud

Coup de Foudre - Eline De Schepper - Feelgood - Hamleybooks

Een romantisch verhaal lezen? Coup de Foudre van Eline de Schepper!

Een romantische setting, een boeiend verhaal en een knappe dokter. Laat je mee voeren naar de City of lights als je ook een  romantisch verhaal wil lezen.

“Hoe ik haar vanaf nu noem: de woordenkunstenaar.” – Samantha, samsboeken

Katie Havers leventje is eenvoudig, ze werkt in het theehuis in haar dorp en ze is best tevreden over haar relatie met Max. Maar is dat georganiseerde leventje wel genoeg? Er is tenslotte een hele wereld om te ontdekken. Een wereld die haar roept. Met een roekeloos en ondoordacht plan slaat ze haar vleugels uit en neemt een drastische beslissing. Ze verruilt haar slaperige dorp in voor de hippe, bruisende City of Lights.

In het vrolijke gezelschap van haar tweelingzus Stella stopt ze al haar spaargeld in een sober kaarsenwinkeltje, in het sprookjesachtige Crémieux. Iets wat misschien op voorhand al gedoemd is om te mislukken? Want Parijs is helemaal niet waar ze op gehoopt had. De norse maar nieuwsgierige buurtbewoners zien haar absoluut niet graag komen. Maar Katie zet alles op alles om zich te bewijzen. Is het enkel de betoverende lichtjesstad waarvoor Katie valt? Of toch eerder voor de charmes van de knappe dokter, na een onverwachte ontmoeting?

Veel leesplezier met dit mooie verhaal over liefde.

Wil je ook dit romantisch verhaal lezen? Je koopt het hier.

Je leest hier een recensie.

ISBN: 9789464510041
NUR 340 – FRD
Aantal pagina’s: 320
Publicatiedatum: Februari 2022

Wie is Eline?

Eline de Schepper is auteur van feelgood-verhalen.

In 2021 debuteerde ze met haar feelgood-novelle Stracciatella, gevolgd door Donuts & Frappuccino. Eline verloor haar hart aan het betoverende Parijs, waardoor het ook niet anders kon dat dit een enorme rol zou gaan spelen in haar debuut bij Hamley Books.


Meer over Eline?

Eline De Schepper Feelgood auteur

Ontdek nog meer feelgoods

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!


Meer feelgoods te ontdekken