fbpx
Ga naar de inhoud
Sterrenjager - Jen Minkman - Young Adult - HamleyBooks

Sterrenjager - Jen Minkman

Bovennatuurlijke verschijnselen en een goed familiemysterie? Say no more. Sterrenjagers neemt je mee in een avontuur dat je niet meer kan loslaten! 

‘Jullie zijn Sterrenjagers. Jullie dragen de Vonk in je.’ Berry Taylor woont met haar broer Ozan en opa Terrence op het eiland Jersey. Berry en Ozan schrijven een bekend blog over allerlei bovennatuurlijke verschijnselen. Als ze op een dag vreemde lichten boven een graancirkel waarnemen en hun opa tegelijkertijd door een ongeluk in het ziekenhuis belandt, komt hun leven in een stroomversnelling terecht. Berry en haar tweelingbroer blijken deel uit te maken van een familie die al eeuwenlang een belangrijk geheim bewaart, en de tijd is aangebroken dat geheim te onthullen. Samen met de mysterieuze Roth gaan ze op weg.

Een mysterieuze Young Adult voor nieuwsgierige lezers vanaf 14 jaar.

Jen Minkman schrijft al jaren succesvolle youngadult boeken, zoals Mijn hart van ijs en Koning van het Sintelwoud. Zijn behaalde in 207 een plaatsje op de USA Today bestsellerlijst.

Je kan dit mysterieus verhaal hier kopen

ISBN: 9789464510522 – NUR: 280/285

Aantal pagina’s: 380
Publicatiedatum: juni 2022

Meer boeken van Jen?

Mijn Hart van IJs

Magda en haar familie gaan elk jaar naar dezelfde plek op reis, maar in de vallei waar ze verblijven, heerst volgens de legende een vloek. En dan verdwijnt haar broertje.

Koning van het sintelwoud

De tweelingzussen Vasilisa en Morana wonen diep in het bos vlak bij de rand van het mysterieuze Sintelwoud. Morana is voorbestemd om op haar zeventiende verjaardag te trouwen met de koning van het Sintelwoud. Vasilisa is bang voor dat moment, omdat ze dan haar zus voor altijd kwijt zal raken.

Recensies Mijn Hart van IJs

Booktrailer Mijn Hart van IJs

Wie is Jen?

Jen Minkman werd geboren in Alphen aan den Rijn en verhuisde op 19-jarige leeftijd naar Den Haag voor haar studie aan de Haagse Hogeschool. 

Zij is in de eerste plaats auteur en schrijft en publiceert al jaren boeken in het Young Adult (Fantasy) genre. Zo haalde zij o.a. bekendheid met haar boek ‘Het Licht van de Lorei.’ Zij schrijft Nederlandstalig en Engelstalig werk.

Jen_Minkman_Hamley_Books

Ontdek nog meer Young Adult Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!