Sandra J. Paul – Hamley in het pretpark

Hamley in het pretpark - Sandra J. Paul

Een leuk kinderboek voor lezers die zelf lezen vanaf 7 jaar.

“Hamley verovert ieders hart!” – Boekinkt

Hamley, het avontuurlijke zwarte katje dat mensen begrijpt, hoort op een dag Viola praten over een uitstapje met haar ouders. Ook Kasper en Kamiel, de honden, mogen mee. Ze gaan naar een pretpark. Hamley besluit dat ook zij het recht heeft om mee te gaan en reist stiekem in de auto van haar baasjes mee. Eenmaal in het pretpark, gaat Hamley alleen op stap. Ze geniet met volle teugen, tot ze plots haar baasjes niet meer terug kan vinden.

Voor lezers vanaf 7 jaar die de achtbaanrit aandurven! 

Ga je mee op dit leuke avontuur? Je koopt het boek hier.

Je leest hier een recensie over een Hamley boek!  

ISBN: 9789464510065

NUR 282 – YFC
Aantal pagina’s:  110
Publicatiedatum: april 2022

Recensies

Sandra Hutchison - In de Boekenkast

feb 20, 2022

Het boek heeft een prachtige hardcover gekregen, waarop een mooie illustratie van Hamley prijkt. Ook in het boek vind je prachtige pastelgekleurde tekeningen van dit leuke jonge beestje. Ze zijn stuk voor stuk het werk van de uit Zele (België) afkomstige illustrator Ann-Sophie D’Hollander. Grafische tekeningen die haarfijn bij het verhaal aansluiten en de leeservaring voor kinderen zeker veraangenamen.

Hamley is jarig leest vrij gemakkelijk weg. Het verhaal wordt verteld vanuit de belevingswereld van een kat. Het verhaal is eenvoudig gehouden en komt wat langzaam op gang, omdat alle personages toch even aan je voorgesteld moeten worden. Kortom, een leuke kennismaking en na het sluiten van het boek weet ik zeker dat je het aandoenlijke poesje Hamley in je hart hebt gesloten. Dit eerste verhaal in een veelbelovende jeugdserie zal jonge lezers ongetwijfeld aanspreken en smaakt zonder twijfel naar meer. Een fijne reeks om te verzamelen.

Meer boeken van Hamley?

Ontdek welke boeken Sandra nog heeft geschreven over dit schattige katje.

Wie is Sandra?

Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken, paranormale Young Adult en psychologische thrillers.

Sandra J Paul - Hamley Books

Ontdek nog meer Jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!