Kwijt - Sandra J Paul

Kwijt - Sandra J. Paul

Jim Vermeersch leidt het perfecte leventje. Gelukkig getrouwd met Iris, vader van tienerzoon Vince, eigenaar van een gerenommeerde Londense Patisserie. Beter dan dat kan het leven niet worden.

Tot hij ontwaakt in zijn ouderlijk huis en alle herinneringen van de afgelopen twee jaar kwijt is. Alles wat hij ooit gekend heeft is weg, inclusief zijn vrouw, zoon en zaak.

Terwijl hij de geheimen van de voorbije twee jaar ontrafelt, begint Jim zich steeds meer af te vragen of hij echt wel de man is die hij altijd meende te zijn. En dan is er nog die ene vraag: Wie is de vrouw die altijd in zijn herinneringen opduikt, een vrouw die niemand anders lijkt te kennen?

ISBN:9789082893915 – NUR 330/332
Aantal pagina’s: 380

Recensies

Dennis Van Elten

Goodreads.com
jul 14, 2020

Een nieuwe thriller uit het brein van Sandra J Paul. Dit keer het verhaal van een man met geheugenverlies. Je wordt meteen het verhaal getrokken en komt pas los als het verhaal af is.
Weer bewijst Sandra dat zij verre van voorspelbaar is. Het verhaal is gevuld met plottwists die je van te voren niet ziet aankomen. Het mooie vind ik dat je als lezer evenveel weet als het hoofdpersoon. Dit zorgt ervoor dat je als lezer bij iedere twist verrast bent. Het leuke is ook de Avengers Endgame referentie. Dit terwijl al ver voor de ontwikkeld is. Kwijt is een heerlijk verhaal dat je niet weg kunt leggen als je er aan begint. Een verademing.

Lieve Van Rooy

Goodreads.com
jul 14, 2020

Dit is het tweede boek van Sandra j.Paul dat ik gelezen heb. Ze weet als de beste hoe ze spannningsboog in haar verhalen moet aanspannen. ‘Kwijt’ is een psychologische thriller, er worden thema’s aangehaald in het boek die zorgen dat het boek een beladen kant krijgt. Als je het dichtslaat, blijft het nazinderen. Het verhaal is een puzzel en een geheel dat je niet ziet aankomen.Echte aanrader!

Heleen

Standaard Boekhandel
jul 14, 2020

Kwijt is een boeiend verhaal. Het verhaal is goed en begrijpelijk geschreven. Ik vind dat Sandra sowieso boeiend, realistisch en geloofwaardig schrijft met altijd eigentijdse elementen. Daarnaast zijn er altijd aangrijpende passages, juist omdat zij de ontwikkeling van personages en relaties zo geloofwaardig omschrijft. De hoofdpersonages zijn bijna allemaal mensen waar je mee meeleeft en een beetje van gaat houden.
Ik heb enorm genoten van deze psychologische thriller waar ik meteen ingezogen werd.

Sabrina

Standaard Boekhandel
jul 14, 2020

Ik las dit boek voor T&M Leesclub. Daarom bedank ik hen graag, maar ik wil ook graag Hamley Books bedanken. En Sandra zeker en vast ook (en zeker om mijn boek te signeren). Het was een verhaal dat heel vlot las: geen te lange hoofdstukken, mooi uitgewerkte personages,… Ik zat vanaf het begin mee in het verhaal van Jim. Spannend en mysterieus vanaf het begin. Heel veel vragen, maar de antwoorden kwamen beetje per beetje. Een verhaal over vertrouwen, vriendschap, of het kwijt geraken ervan, beslissingen nemen,
Super! Daarom een dikke 4-sterren.

Snoefie

Bol.com
jul 14, 2020

Kun je het je voorstellen: je word wakker in je ouderlijk huis waar je al jaren niet meer woont en je herinneringen van de afgelopen 2 jaar zijn weg. De enige die bij je woont is je tienerzoon en de vrouw met wie je getrouwd bent is verdwenen. Alsof dit nog niet genoeg is blijkt je beste vriend ook nog dood te zijn. Wel dit alles overkomt Jim Vermeersch een Londense gerenommeerde patissier. Van het begin af aan werd mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd. Je wil gewoon weten wat er gebeurd is in het verleden van Jim waarom zijn vrouw weg is en zijn vroegere close band met zijn zoon Vince nu verziekt is. In korte vlotte hoofdstukken onthult de auteur beetje bij beetje de gebeurtenissen van de afgelopen 2 jaar. Het verhaal blijft maar nieuwe wendingen nemen zodat je pas op het einde weet hoe de vork in de steel zit. Wauw, dit verhaal heeft mij echt kunnen bekoren. Het las zo vlot waardoor ik het op 2 dagen tijd uit had.

Alexandra Peeters

alexandrapeeters.ap@icloud.com
sep 3, 2020

Het plot! Jongens dat plot!! Het bleef maar komen, het ene detail na het andere, de enz twist na de andere. Samen met Jim ben je heel het boek mee op zoek naar de waarheid. En dan, wanneer je denkt te weten hoe of wat, guess again, je weet niets! Niets! Ik geraak hier niet over hoe sterk dat einde is.

Laat ik dus nog even samenvatten :

Over dit boek kan ik erg kort en krachtig zijn, dit boek steekt
FE-NO-ME-NAAL in elkaar!!!

Volledige recensie www.alexs-books-and-socks.com

Booktrailer

Meer boeken van Sandra?

Azerty

Twee broers. Eén vrouw. Een giftige erfenis. Een spannende whodunnit in de stijl van Agatha Christie.

Loopgravenhel(d)

Na een grote storm verschijnt er plots een geheimzinnig gebouw in het dorp. Spannende jeugdthriller.

Moordspel

Twee mannen confronteren elkaar, met een jonge vrouw als inzet.
moordspel - Sandra J Paul

De Duistere School

Op een dag verschijnt er plots een vreemd gebouw in Kraaidorp. Spannende jeugdthriller
De duistere school - Sandra J Paul

Het Verlaten Huis

Na een grote storm verschijnt er plots een geheimzinnig gebouw in het dorp. Spannende jeugdthriller.

De Vergeten Tuin

Na een grote storm verschijnt er plots een geheimzinnig gebouw in het dorp. Spannende jeugdthriller.
De Vergeten Tuin - Sandra J. Paul - Hamley Books

Wie is Sandra?

Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken, paranormale Young Adult en psychologische thrillers.

Sandra J Paul - Hamley Books

Blogtour deelname

Dit boek werd door verschillende boekbloggers gerecenseerd. Hier vind je het overzicht van alle deelnemers.

BlogTour Kwijt Sandra J Paul

Ontdek nog meer Spannende Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!