Night Thinker - Luna Van Roosen

Night Thinker - Luna Van Roosen

“Dit is mijn verhaal, mijn eigen sprookjesachtige vertelling over een droomprins en een kasteel vol familiegeheimen. Een verhaal dat zo verkeerd loopt dat het mijn leven in groot gevaar brengt.”

Lora’s aankomst in het kasteel stond niet in de sterren geschreven. Toch ontrafelt ze onder de sterrenhemel beetje bij beetje Bobby’s familiegeheimen. Elke nacht werpt de maan nieuw licht op Bobby’s verhaal. Lora wil zijn waarheid ontdekken, maar bij elke ontdekking komt ook haar eigen veiligheid verder in het gedrang.

Is zij in staat om eindelijk rozen te doen bloeien? Of zal ze nooit ontdekken welke rol voor haar is weggelegd in dit sprookje?

Night Thinker is het tweede en laatste deel uit een tweeluik, het slot op het succesvolle Day Dreamer.

ISBN:978463967112 – NUR 285
Aantal pagina’s
: 247
Publicatiedatum: februari 2020

Recensies

Monica Haak

Goodreads
jul 22, 2020

Onwijs mooie, beeldende, sprookjesachtige schrijfstijl. Die houdt gedurende het hele boek aan. Wel wat vraagtekens bij bepaalde gebeurtenissen, keuzes en reacties, maar met de oogjes soms wat toegeknepen een goed te volgen, origineel verhaal.

Mariane B

Standaard Boekhandel
jul 22, 2020

Wat een sprookje! Echt voor jong en oud bedoeld en zo leuk om te lezen. Je stapt mee in het avontuur verhaal van Lora en haar viervoeter Henry. Nu is het vol spanning afwachten tot het tweede deel er is. Dit boek was echt even wegdromen van de realiteit en echt genieten zoals een kind. Ik voelde mij weer heel jong. Het is heel prachtig geschreven. En dat is nog maar het eerste verhaal van deze auteur. Dat belooft voor de volgende boeken! Hier is een echte fan van Luna. Ik kijk enorm uit naar de toekomst van haar.

Mel Hartman

Hebban
jul 22, 2020

Magisch en rauw

Een nieuwe ster is opgestaan in de wereld van romantiek en sprookjes! Romantische verhalen zijn normaal niet mijn ding, maar dit boek heeft me van mijn sokken geblazen. Van Roosen schrijft vlot, prozaïsch en intens beeldend. Echt zo’n verhaal waar je je alleen al door de schrijfstijl helemaal in verliest omdat je alles ruikt, proeft en voelt. Je verdwijnt volledig, samen met het hoofdpersonage Lora, in die wonderlijke wereld die de auteur gecreëerd heeft. Het verhaal is een soort van modern sprookje: rauw, magisch, scherp en betoverend. Luna verweeft gekende elementen die ze een eigen twist geeft met originele inbreng. Ik ben verslaafd en kan niet wachten om het tweede deel te lezen.

Jorien Van Delm

jorien.vandelm@hotmail.com
aug 27, 2020

Een must-read voor iedereen die van sprookjes en spannende verhalen met romantiek houdt! Het zit lekker vol hints naar bestaande sprookjes van Assepoester tot Het Zwanenmeer, maar toch is dit moderne sprookje een uniek verhaal met de nodige romantiek en mysterie vanaf het begin. Wanneer je het midden van het boek bereikt wordt het zelfs zodanig spannend dat je quasi niet meer kunt stoppen met lezen waarna je erdoorheen raast als een trein en waarna je het vervolg Night Thinker gewoon móét lezen. Ikzelf ben dus alvast aan deel 2 begonnen 😃🌹

Booktrailer

Meer boeken van Luna?

Day Dreamer

Een meisje en haar hond komen terecht in een mysterieus kasteel. Deel 1 van een prachtig tweeluik.
Day Dreamer - Luna Van Roosen

Wie is Luna

Luna Van Roosen, Sint-Amands, werd op kerstavond 1999 geboren werd met een pen in de hand. Ze omschrijft zichzelf als a Day Dreamer and a Night Thinker. Met andere woorden: haar brein staat nooit stil en is altijd bezig met het bedenken van nieuwe verhalen.

bron - het laatste nieuws[4298]

Blogtour deelname

Dit boek werd door verschillende boekbloggers gerecenseerd. Hier vind je het overzicht van alle deelnemers.

night thinker - luna van roosen

Ontdek nog meer Young Adult Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!